Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
varaždin

Uhićen voditelj DDD djelatnosti u Zavodu za javno zdravstvo

Policija
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
05.07.2018.
u 10:25

Pet je godina krao novac, zloupotrijebivši položaj i ovlasti

Uhićen je voditelj djelatnosti u Zavodu za javno zdravstvo Varaždinske županije koji je pet godina krao novac, zloupotrijebivši položaj i ovlasti.

Služba kriminalističke policije Policijske uprave varaždinske dovršila je kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakom koji je od 2013. do 2018. godine prilikom obavljanja pregleda i provedbe mjera dezinfekcije,dezinsekcije i deratizacije kod  više pravnih osoba i obrta izdavao originalne potvrde o provedenoj obvezatnoj dezinfekciji, dezinsekciji i deratizaciji, no kopije predanih potvrda iz bloka potvrda nije dostavljao Zavodu. 

Time  je  onemogućio uvid u stvarni broj izvršenih usluga koje je naplaćivao u gotovini, bez izdavanja računa za gotovinsku naplatu, a ako bi ponekad i izdao račun, ne bi ga dostavio knjigovodstvu.

Uz kaznenu prijavu predan je pritvorskom nadzorniku PU varaždinske. Policija nije izvijestila o iznosu novca koji je zadržao za sebe.

Komentara 4

AE
Aedes2017
11:16 05.07.2018.

Vjerojatno je uzeo koju mizeriju za doručak ili koje piće.Policiji bi bilo korisnije da provjeri zapisnike o izvršenim tretmanima sustavne deratizacije na području gradova I Županije.Tamo prolaze fakture a da se nije n I š t a radilo ili punono manje no što se fakturira. U Zagrebu je pravi ,, eldorado ,, kod dezinsekcije komaraca..prava ludnica !

GL
glavaticro
10:46 05.07.2018.

pa kak? :D

GL
glavaticro
10:46 05.07.2018.

pa kak? :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije