Naslovnica Vijesti Crna kronika

Uhićen voditelj DDD djelatnosti u Zavodu za javno zdravstvo

Pet je godina krao novac, zloupotrijebivši položaj i ovlasti
05. srpnja 2018. u 10:25 4 komentara 616 prikaza
Policija
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Uhićen je voditelj djelatnosti u Zavodu za javno zdravstvo Varaždinske županije koji je pet godina krao novac, zloupotrijebivši položaj i ovlasti.

Ubojstvo na Zrću ZLOČIN NA PAGU Objavljena prva fotografija Britanca ubijenog na Zrću, osumnjičenik uhićen bez otpora

Služba kriminalističke policije Policijske uprave varaždinske dovršila je kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakom koji je od 2013. do 2018. godine prilikom obavljanja pregleda i provedbe mjera dezinfekcije,dezinsekcije i deratizacije kod  više pravnih osoba i obrta izdavao originalne potvrde o provedenoj obvezatnoj dezinfekciji, dezinsekciji i deratizaciji, no kopije predanih potvrda iz bloka potvrda nije dostavljao Zavodu. 

MUP pokušao prijeći granicu BiH: Hrvatski državljanin uhićen zbog ratnog zločina

Time  je  onemogućio uvid u stvarni broj izvršenih usluga koje je naplaćivao u gotovini, bez izdavanja računa za gotovinsku naplatu, a ako bi ponekad i izdao račun, ne bi ga dostavio knjigovodstvu.

Uz kaznenu prijavu predan je pritvorskom nadzorniku PU varaždinske. Policija nije izvijestila o iznosu novca koji je zadržao za sebe.

Putokaz za najljepše plaže na Pagu
Najljepše plaže na Pagu
Istražite koje su najljepše plaže i pronađite one koje će vam najbolje odgovarati

A1 izdvaja za Vas

  • Aedes2017:

    Vjerojatno je uzeo koju mizeriju za doručak ili koje piće.Policiji bi bilo korisnije da provjeri zapisnike o izvršenim tretmanima sustavne deratizacije na području gradova I Županije.Tamo prolaze fakture a da se nije n I š t a radilo ili puno ... prikaži još!no manje no što se fakturira. U Zagrebu je pravi ,, eldorado ,, kod dezinsekcije komaraca..prava ludnica !

  • glavaticro:

    pa kak? :D

  • glavaticro:

    pa kak? :D