Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija pronašla počinitelja

Uhićen ubojica 78-godišnje vlasnice kuće, tijelo otkriveno nakon više dana

U kući u Novakovcu pronađeno tijelo starije žene, sumnja se na ubojstvo, očevid u tijeku
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/4
17.07.2020.
u 10:56

Sumnja se da je u razdoblju od 10. do 17. veljače ove godine u Novakovcu 28-godišnjak provalio u obiteljsku kuću u Ulici Vladimira Rojka i "uporabom tjelesne snage" usmrtio 78-godišnju vlasnicu.

Ženu staru 78 godina u Novakovcu u veljači ove godine ubio je 28-godišnjak s područja općine Podturen, objavila je danas Policijska uprava međimurska. 

Voditelj Odjela za obradu kriminaliteta u Službi kriminalističke policije Policijske uprave međimurske Zlatko Baranašić i pomoćnik načelnika za kriminalističku policiju Policijske postaje Prelog Marinko Orsag izvijestili su o rezultatima kriminalističkog istraživanja teškog ubojstva 78-godišnjakinje.

Sumnja se da je u razdoblju od 10. do 17. veljače ove godine u Novakovcu 28-godišnjak provalio u obiteljsku kuću u Ulici Vladimira Rojka i "uporabom tjelesne snage" usmrtio 78-godišnju vlasnicu.

- Nakon što je usmrtio žrtvu, osumnjičeni je djelomično pretražio prostorije kuće i pritom ukrao neutvrđeni iznos novca. Osumnjičeni 28-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorenom nadzorniku Policijske uprave međimurske - rekli su u policiji koja je razriješila jedno od najtežih kaznenih djela na području Međimurja u ovoj godini. Tijelo je danima ležalo u kući. 

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
12:13 17.07.2020.

Sto su to nacionalne manjine...to su etnicke manjine...u hrvatskoj je sve naglavacke...hrvatska postaje juga u malom...hrvatska ima u ustavu vise etnickih skupina nego rusija u stvarnosti...

Avatar MarkoHR
MarkoHR
11:50 17.07.2020.

Samo za one koji možda ne znaju: općina Podturen ima i Vijeće (jedne) nacionalne manjine.. To je ona ista manjina koja radi ogromnu većinu svih krivičnih djela, a kojoj se lokalni političari samo ulizuju..

OK
okvals54
12:34 17.07.2020.

Kajtazijev glasac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije