Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u srijedu navečer

Uhićen ubojica 32-godišnjeg Dorijana Grubišića

policija
VL FOTO
29.12.2011.
u 00:05

Riječanin čije je tijelo pronađeno kod trajektnog pristaništa na Krku bio je poznat iz narkomiljea.

Ubojica Dorijana Grubišića, 32 godišnjeg Riječanina ubijenog prošlog četvrtka, 22. prosinca, uhićen je u srijedu kasno navečer, neslužbeno se doznaje iz izvora bliskih policijskim istražiteljima. Osumnjičeni za ubojstvo priveden je na kriminalističku obradu.

Ubijeni Riječanin bio je poznat iz narkomiljea pa se pretpostavljalo da je ubijen u obračunu vezanom uz poslove s drogom. Mrtvog Grubišića, izbodenog nožem po trupu i vratu, pronašao je na cesti uz suhozid maslinika Krčanin koji je nedaleko zaseoka Strilčići u blizini trajektnog pristaništa Valbiska na Krku obilazio svoj maslinik.

Njegovo je tijelo pronađeno tek sat, dva nakon ubojstva pa je policija odmah postavila kontrolne punktove na cestama na Krku i Krčkom mostu , a nadzirali su se i putnici i vozila koji su iz Valbiske trajektom putovali na Cres i Lošinj. Na mjestu ubojstva pronađeni tragovi, iako ih nije bilo mnogo, i pet dana danonoćne istrage, policiju su odveli na pravi put pa je ubojica u srijedu oko 22.30 uhićen.

Ključne riječi

Komentara 5

OB
-obrisani-
01:04 29.12.2011.

Ako je poznat iz narko miljea sta je radio na slobodi ? Kakve li drzave

NO
nobadi
07:41 29.12.2011.

another one bites the dust. neka samo međusobno rješavaju probleme na ovaj način. puno roditelja čija bi djeca mogla biti navučena na zlo od strane takvih neljudi bit će im zahvalno...

PA
pan
09:51 29.12.2011.

Poštovana gospodjo Opačak-Klobučar, s čudjenjem sam pročitao Vaš članak i neznam od kuda Vam pravo da osobu koja je osumničena radi ubojstva nazivate ubojicom . Molim Vas prepustite donošenje presuda institucijama koje su za to ovlaštene . Nepoznam ubijenog ,, nepoznam osobu koja ja osumnjičena radi ubojstva , poznam samo funkcioniranje pravne države . U članku ste jedno ispravno napisali da se radi o osobi koja je osumnjičena , dok ste u naslovu istu osobu nazvali ubojicom . Sud je taj koji ce to uraditi umjesto Vas , naravno nakon što presuda postane pravovaljana .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije