Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Uhićen svodnik za kojeg su 'radile' dvije 21-godišnje djevojke

16.12.2008.
u 11:25

Zagrebačka policija dovršila je kriminalističku obradu nad 36-godišnjim Antom P. koji je organizirao davanje seksualnih usluga dvjema 21-godišnjim djevojkama iz Rijeke. Policija je utvrdila da je klijente kojima je namještao djevojke pronalazio putem oglašavanja i telefonskog kontakta, a djevojke su mu davale polovicu dobivenog novčanog iznosa.

Jedna od djevojaka osumnjičenog je svodnika upoznala preko oglasa još 2006. godine te je pristala na pružanje seksualnih usluga na području Zagreba i predaju pola dobivenog iznosa u zamjenu za pronalaženje klijenata te ugovaranje vrste i cijene seksualnih usluga. Prostitucijom se bavila do rujna 2006., a potom se u listopadu ove godine ponovno javila za isti posao jer nije mogla naći stalan posao, a sa sobom je dovela i još jednu djevojku.

Policija je utvrdila da je djevojka u razdoblju od srpnja do rujna 2006. i od listopada do prosinca ove godine zaradila više od 90 tisuća kuna. Za drugu je djevojku utvrđeno tek da je sa 14. na 15. prosinca zaradila 2200 kuna.

Ante P. odveden je u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

(mp)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije