Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krijumčarenje

Uhićen Srbin koji je pokušao prebaciti Pakistance u Sloveniju

Policija
Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL
18.05.2018.
u 11:04

Policijski službenici PP Štrigova jučer su ga u jutarnjim satima na cesti u predjelu zvanom "Šuma zelena“, uz državnu granicu sa Slovenijom.

Policija je uhitila 24-godišnjaka iz Srbije koji je počinio kazneno djelo protuzakonitog ulaženja, kretanja i boravka u Hrvatskoj.

Policijski službenici Policijske postaje Štrigova jučer su ga u jutarnjim satima na cesti u predjelu zvanom "Šuma zelena“, uz državnu granicu sa Slovenijom, zatekli u osobnom automobilu srpskih nacionalnih oznaka kako pokušava preko granice prebaciti petoricu Pakistanaca, koji su mu za to platili.

Državljani Pakistana su prepraćeni u Policijsku postaju Tovarnik, a osumnjičeni 24-godišnjak predan je pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.

Komentara 7

DU
Deleted user
11:31 18.05.2018.

oderati ga ko splitske huligane...staviti picoustom i onim debilima pod nos...

KR
Krotila
11:54 18.05.2018.

balije iz Sarajeva,preusmjerujU muslimane migrante prema Hercegovini...

Avatar fuzzy
fuzzy
15:03 18.05.2018.

Odsjeći mu obadvije ruke i poslati natrag u Pašaluk a ne da mu hrvatski građani plaćaju izležavanje u zatvoru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije