Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠIO IZA REŠETAKA
Povratak na članak

Uhićen Šibenčanin (19) koji je iznuđivao sina župana Pauka: 'Odmah je kupio Hondu'

Još iste večeri, u noći na utorak, pronađen je i uhićen Filip Višnjić (19) iz Šibenika, jedan od dvojice osumnjičenih. Drugi osumnjičeni, čiji su podaci poznati redakciji, još je u bijegu.

Komentari 13

IS
istinajakooboli
07:49 25.05.2020.

A otkud tom kriminalcu tolika lova? Matematika je jasna, minus i minus daju plus, kad opljackas kriminalca postajes pozitivac.

VL
MA
markec555555
20:35 24.05.2020.

zarađeni novac se čuva u baci pokradeni u sefu...

VL
Avatar isuskristkomunist
isuskristkomunist
17:45 25.05.2020.

sitni kriminalac opljackao adzejca mafijasa,za puknut od smijeha

VL
PE
perko
10:29 25.05.2020.

lik je valjda znao da je pauk krimos klepio neku lovu pa je iznuđivao...

VL
Avatar MargaretIA97
MargaretIA97
22:39 24.05.2020.

w​w︆︅​w​​​︆︅.︆︅​​​k​​i︆︅︆︅s︆︅​s​t​​o​k​​.​c​​o︆︅m

VL
TU
tulipani
20:22 24.05.2020.

sina iz kojeg braka.molim večernji da nam kaže je li pauk živi u pravoj vjeri i s koliko žena ima djecu........očekujemo promptnu reakciju gordana jandrokovića koji će naložiti da posebna komisija u sastavu lucić,brkić,tomašević ispita pauka i donese pravorijek..ja mislim da je ovaj keš pauk našao na nekom parkingu.neki veliki vjernik i katolik izgubio lovu i onda dao prilog u crkvu na nakanu da se na taj novac namjeri neki hrvat katolik i moralni-a kud ćeš više takvih nego u hdz-u.....ekonomist ima tri kredita i ogromnu gotovinu u kući........pa nije ni čudo u kojoj smo banani kad nam ovakvi vode državu.....ili je to pauk legalne izvore primanja opteretio kreditima a lopovštinu naplaćuje u kešu.tko osim najokorjelijih kriminalaca drži toliku lovu u kućnom sefu......

VL
RS
rasta sev
20:09 24.05.2020.

Koji se to novac čuva doma u sefu umjesto u banci ili ?Može se kazati da je to onaj za kojeg se ne smije znati jer često i nema legalno porijeklo, čovjek se bavi politikom politika se bavi raznim poslovnim ljudima koji zarađuju novac uz pomoć politike čiji akteri dobivaju razne "donacije" koje spremaju u vlastiti sef. Ima li tu korupcije i hoće li se "Uskoci" aktivirati i malo bar istražiti od kuda višak love u privatnom sefu, političar mora biti transparentan i još k tome član HDZ-ove partije. Izbori su pred vratima i Plenkoviću opet jedan kamen oko vrata, stvarno nužno je veliko pročišćenje u stranci HDZ inače prijete loši rezultati.

VL
Avatar drug Joža
drug Joža
19:51 24.05.2020.

Uzeo novac domoljubu? Ovo je u rangu Gospinog ukazanja

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.