Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Uhićen razbojnik koji je opljačkao trgovinu prijeteći pištoljem

Razbojništvo se dogodilo sinoć oko 20 sati, izvijestila je PU zadarska. Nepoznati muškarac ušao je u trgovinu pa prijeteći pištoljem iznudio novac od dviju trgovkinja.

Komentari 1

JA
jankoprekobrda
14:32 11.12.2009.

OTMI, UKRADI, OPLJACKAJ, PREVARI, ZGRABI, JAMI, PREMLATI, UBIJ, PREKOLJI, NE BIRAJ SREDSTVA KAKO DO BOGATSTVA MIMO RADA Sve \"divne i lijepe stvari\" koje smo sa demokracijom uvezli sa \"divnog\" zapada. Demokracija i samostalna Hrvatska je lijep i dobar osijecaj, ali mislim da smo sada vise policijska drzava i pod pritiskom policije nego za doba socijalizma, da mi dodje da pozelim povratak socijalizma. Jer ovo danas nije kapitalizam nego grabizam, nije demokracija nego jednoumlje i diktatura, nije postenje nego KRIMINAL . Nije moral vec nemoral i dekadenca, nigdije ttraga svijetla u tunelu mraka bez povratka. Promijene ozbiljne su hitne i nuzne, no dal\' smo zaista svi postali uplasene kukavice, da nitko nece galvu riskirat kao sto je speraman bio 1991.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.