Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kažnjen zatvorom

Uhićen pijani 38-godišnjak. Vozio s dva i pol promila i tijekom zabrane

Prometna policija
Marijan Sušenj/PIXSELL
10.03.2020.
u 09:49

Vozač je smješten u službene prostorije policije do otrježnjenja, nakon čega je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje

U  subotu, 07.ožujka u 23.53 sati u Kakmi, prilikom kontrole prometa policijski službenici Policijske postaje Benkovac su zaustavili 38-godišnjeg vozača kako upravlja osobnim automobilom Ford (ZD) pod utjecajem alkohola od 2,52 promila, a što je najveća koncentracija alkohola tijekom vikenda. 

- Također je utvrđeno da vozač upravlja vozilom za vrijeme izrečene mjere zabrane upravljanja vozilom "B" kategorije.

Vozač je smješten u službene prostorije policije do otrježnjenja, nakon čega je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje. Dana  08. ožujka 2020. godine priveden je na Prekršajni odjel Općinskog suda uz Optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama gdje mu je određena mjera zadržavanja u zatvoru, nakon čega je predan u Zatvor u Zadru - istakla je Ivana Grbin glasnogovornica zadarske policije.

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
11:52 11.03.2020.

tak treba sa recidivistima,.... odmah u zatvor i mjesec ili dva mira od njega

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije