Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOĆ PROVEO U POSTAJI

Uhićen otac jednog od ubijenih mladića: S prijateljem razbijao po kafiću, konobara gađali čašama

Trostruko ubojstvo u Splitu, mjesto uhićenja
Foto: Milan Šabić/Pixsell
1/12
12.01.2020.
u 13:41

Situacija je eskalirala kada su konobara gađali čašama i bocama, a budući da nisu prestajali mladić je potražio spas bijegom u sklonište.

Otac Marina Bobana, jednog od troje ubijenih u Splitu, završio je u pritvoru nakon što je razbijao inventar i izbacio goste iz jednog kafića u Dubrovačkoj ulici u Splitu. M.B. (50) nije bio sam, s njim je bio i prijatelj (39) koji je također uhićen.

Policija je morala primijeniti sredstva prisile jer su se muškarci opirali uhićenju. Do incidenta je došlo nakon što je muškarac saznao da mu je sin ubijen, javlja Slobodna Dalmacija.

Situacija je eskalirala kada su konobara gađali čašama i bocama, a budući da nisu prestajali mladić je potražio spas bijegom u sklonište.

Trostruko ubojstvo u Splitu, mjesto uhićenja
1/17

Nakon toga su dvojica izgrednika prevrtali stolice i stolove te nastavili s razbijanjem staklarije i ostalog inventara. Uz to su iz kafića potjerali sve goste. Po dolasku policije nastavili su biti nasilni te je nad njima upotrijebljena tjelesna snaga kako bi ih se savladalo. U postaji su zadržani dok se nisu otrijeznili, a obojica će biti prekršajno prijavljeni za remećenje javnog reda i mira, piše Slobodna Dalmacija.

Trostruko ubojstvo u Splitu: Nosio pušku po gradu i tražio iduću žrtvu

Ključne riječi

Komentara 23

Avatar Ernest_Fulir
Ernest_Fulir
13:52 12.01.2020.

Gradjani Splita... pobunite se... izadjite na prosvjede... zahtijevajte deratizaciju vašeg prelijepog grada... neka svi ovakvi bahati idi.ti budu svjesni da su njihova vremena prosla... neka im malo proradi frfa... dignite glas...

Avatar Aristarh
Aristarh
13:53 12.01.2020.

Kakav otac takav sin.

Avatar Domoljubina
Domoljubina
13:50 12.01.2020.

Kakav otac - takav sin!!! Sin je dobio što je zaslužio!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije