Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ukrao 70.000 kn

Uhićen osumnjičeni pljačkaš Fine

fina pljačka
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/5
04.05.2017.
u 11:42

Policija sumnja da je uhićeni 30-godišnjak 30. siječnja, oko 8.10 sati, maskiran ušao u poslovnicu Fine u Ulici grada Gospića, pištoljem zaprijetio zaštitaru i dvjema zaposlenicama te pobjegao s oko 70 tisuća kuna

Zagrebačka policija uhitila je 30-godišnjaka kojega smatra odgovornim za pljačku Fine u Ulici grada Gospića krajem siječnja iz koje je ukradeno oko 70 tisuća kuna, doznaje se u policiji.

Policija sumnja da je uhićeni 30-godišnjak 30. siječnja, oko 8.10 sati, maskiran ušao u poslovnicu Fine u Ulici grada Gospića, pištoljem zaprijetio zaštitaru i dvjema zaposlenicama te pobjegao s oko 70 tisuća kuna.

"Nakon kriminalističkog istraživanja predan je pritvorskom nadzorniku, a nadležnom državnom odvjetništvu podnijeto je posebno izvješće", izvijestila je policija na svojoj internetskoj stranici.

Prema prvim informacijama nakon zločina pljačku su izvela dvojica muškaraca. Jedan je, kako je tada i službeno potvrđeno, ispred Fine čekao na motociklu dok je drugi, nešto iza 8 sati, upao u poslovnicu i tamo napao i razoružao zaštitara koji ga je pokušavao spriječiti.

Potom je uz prijetnju oružjem od djelatnica zatražio novac te je sa svojim pomagačem koji ga je čekao ispred Fine motociklom pobjegao s mjesta zločina. Zaštitaru koji je u pljački lakše ozlijeđen pomoć je pružena u KB Dubrava.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije