Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Državljanin Srbije

Pijan i sa zabranjenim simbolom pokušao izaći iz Hrvatske: Zaustavili ga na Bajakovu

Bajakovo: Polijski kombi parkiran na grani?nom prijelazu sa Srbijom
Krunoslav Petric/HaloPix/PIXSELL
15.01.2024.
u 12:56

"Prilikom granične kontrole putnik u automobilu, 50-godišnji državljanin Srbije, na glavi je nosio kapu s nedopuštenim simbolom kojim se remeti red i mir na javnom mjestu", navodi policija.

Iz PU vukovarsko-srijemske navode kako je policija u nedjelju, u 16:40 sati, na izlazu iz Republike Hrvatske na graničnom prijelazu Bajakovo kontrolirala vozača i putnike u osobnom automobilu registracijskih oznaka Srbije.

"Prilikom granične kontrole putnik u automobilu, 50-godišnji državljanin Srbije, na glavi je nosio kapu s nedopuštenim simbolom kojim se remeti red i mir na javnom mjestu. Alkotestiranjem mu je u organizmu utvrđena koncentracija alkohola od 1,72 g/kg", navode iz policije.

Zbog počinjenog prekršaja iz članka 5. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, 50-godišnjak je uhićen, zabranjen mu je izlazak iz Republike Hrvatske te je smješten u posebnu prostoriju policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Danas će okrivljenik uz optužni prijedlog biti doveden na nadležni sud.

VEZANI ČLANCI 

VIDEO Goleme gužve u trgovačkim centrima otvorenima u nedjelju

Ključne riječi

Komentara 11

DU
Deleted user
14:02 15.01.2024.

Pustite ga neka iziđe ali mu zabranite povratak.

CR
crocro
14:24 15.01.2024.

Da li se mi bojimo reći kakav je to znak imao na kapi koji je nedopušten i koji bi bio uznemirujući za hrvatsku javnost. Da li netko zna kakav bi to znak trebao biti a ne smijemo ga niti spomenutio a niti izustiti prvo slovo takvog znaka.

DU
Deleted user
14:13 15.01.2024.

Taj je došel iskati posel pred turističkom sezonom kao sobarica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije