Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strojnice, streljiva, puške....

Uhićen krijumčar veće količine oružja pri pokušaju ulaska RH

oružje
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/3
08.04.2016.
u 15:00

Oružje, streljivo i vozilo privremeno su oduzeti, a osoba koja je upravljala vozilom uhićena je zbog postojanja sumnje da je pokušao krijumčariti oružje i vojnu opremu

Pripadnici Granične policije BiH spriječili su u četvrtak na međunarodnom graničnom prijelazu prema Hrvatskoj u Bosanskom Brodu krijumčarenje veće količine oružja i streljiva koje je bilo namijenjeno zemljama Europske unije te uhitili jednu osobu, priopćeno je u petak iz Granične policije BiH.

Oružje i streljivo pronađeni su prigodom pretresa putničkog vozila Lancia, bh. registracijskih oznaka, prigodom pokušaja izlaska iz BiH. Vozilom je upravljao M. S. (1988.) državljanin BiH, kazali su iz Granične policije. Oružje i streljivo bili su skriveni u namjenski napravljenom bunkeru za krijumčarenje ispod poda automobila te je otkriveno pet strojnica i četiri pištolja sa spremnicima za streljivo, 381 komad streljiva za puške i 75 komada za pištolj.

Nakon toga su pripadnici Granične policije BiH sinoć pretresli stambene objekte uhićene osobe (M. S.) u Maglaju, kao i obiteljsku kuću Š. E. (1984.) u Zenici u kojoj je pronađeno 87 komada streljiva raznih kalibara.

Oružje, streljivo i vozilo privremeno su oduzeti, a osoba koja je upravljala vozilo je uhićena zbog postojanja sumnje da je pokušao krijumčariti oružje i vojnu opremu.

>> Agent CIA-e Laux: Obama je još 2012. mogao zaustaviti Islamsku državu

>> U 12 dana 10 mrtvih: Od jedne tablete nove droge otkazuju organi 

Komentara 1

AP
apoxiomen007
00:00 09.04.2016.

to mu je za svadbu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije