Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA OBJAVILA DETALJE

Završena potjera: Uhićen i drugi muškarac koji je pokušao pregaziti policajca

Ilustracija
Ivo Cagalj/PIXSELL
04.09.2021.
u 11:14

44-godišnjak je zajedno s 25-godišnjakom u četvrtak provalio u trgovinu u trgovačkom centru u Optujskoj ulici u Varaždinu

Danas oko 7.30 sati na međunarodni granični prijelaz Gola na području Policijske uprave koprivničko-križevačke izlaznoj graničnoj kontroli prema Mađarskoj pješice je pristupio 44-godišnji državljanin Rumunjske za kojim je Policijska uprava varaždinska raspisala potragu i poduzimala intenzivne mjere traganja.

Odmah je uhićen i nad njim policijski službenici Policijske uprave varaždinske provode kriminalističko istraživanje.

Podsjetimo, 44-godišnjak je zajedno s 25-godišnjakom, također rumunjskim državljaninom, u četvrtak provalio u trgovinu u trgovačkom centru u Optujskoj ulici u Varaždinu. Tijekom potrage pokušali su pregaziti policajce koji su prilikom izmicanja lakše ozlijeđeni.

Jedan policajac pucao je prvo u zrak, a onda i u gume. Provalnici su se zaustavili nekoliko stotina metara dalje. Mlađi je istog dana uhićen, a 44-godišnjak je pobjegao. Sad će i on završiti iza rešetaka.

VIDEO U nesreći kod Šibenika smrtno stradala jedna osoba

Ključne riječi

Komentara 6

ČS
Čuvaj se senjske ruke
14:24 04.09.2021.

Takvi nemaju ni ime.

KR
Krotila
12:02 04.09.2021.

Izbatinati ih čarapama napunjenima pijeskom.

Avatar šaka_jada
šaka_jada
21:10 04.09.2021.

kad su nam "isporučili" rome iz rumunije na sjever hrvatske, jesu li došli na Arbeit????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije