Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dugo Selo

Uhićen dvojac koji je provaljivao u kioske i automobile

lisice
Davor Javorovic/PIXSELL
31.08.2013.
u 13:38

Sumnja se da su njih dvojica od 22. ožujka do 19. srpnja provalili u tri koska i dva automobila na području Dugog Sela.

Valentin S. (19) i 17-godišnjak sumnjiče se za više teških krađa koje su počinili na području Dugog Sela, priopćila je zagrebačka policija. Sumnja se da su njih dvojica od 22. ožujka do 19. srpnja provalili u tri koska i dva automobila na području Dugog Sela.

Iz kioska su uglavnom krali cigarete, dok su iz automobila krali CD playere. Valentin S. sumnjiči se i da je ukrao jedan bicikl, koji je zatim preprodao. On je inače od ranije poznat policiji zbog imovinskih delikata, dok je njegov mlađi kompanjon prije nekog vremena pobjegao iz Odgojnog doma u Ivancu, Ukupna šteta je 27.000 kuna, a mladići su kazneno prijavljeni.

>> Uhićen i 81-godišnjak, s odvijačem htio uzeti mirovinu iz bankomata

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije