Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LAK PLIJEN ZA POLICIJU

Uhićen dvojac koji je opljačkao čakovečku kladionicu

kladionica
Arhiva VL
17.12.2009.
u 09:27

S mjesta događaja razbojnici su se udaljili osobnim automobilom renault clio čakovečkih registarskih oznaka pa policiji nije bilo teško otkriti tko su.

ČAKOVEC - Gdje se nalazi novac - upitao je nasilno otvorivši vrata pulta maskirani muškarac 20-godišnju djelatnicu kladionice Germania sport u Zagrebačkoj ulici u Čakovcu, držeći joj nož ispred lica.

Pokazala je na ladicu pulta koju je drugi razbojnik, također maskiran kapom s izrezima za oči, otvorio iz nje uzeo 1540 kuna, zajedno s posudicom za kovani novac. Nakon toga istrčali su iz kladionice i pobjegli.

Pljačka se dogodila jučer u 18.16 sati.

S mjesta događaja razbojnici su se udaljili osobnim automobilom renault clio čakovečkih registarskih oznaka pa policiji nije bilo teško otkriti tko su. Još iste večeri od 21 do 22.35 sati pretraženi su stan i druge prostorije koje u Ulici Josipa Broza koriste dvojica muškaraca, rođena 1988. i 1990. godine, te renaulta. Pronađeni su predmeti s kojima su počinili razbojništvo i odjeća.

Dvojac je uhićen, a tijekom kriminalističkih istraživanja 19-godišnjak je predao ukradeni novac. Istraga još traje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije