Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otprije poznati policiji

Uhićen diler i kupac droge: Zadarski diler pao sa 100 grama heroina, našli mu i novac

Foto: Frane Šarić
08.08.2020.
u 12:55

Doznajemo da je riječ o osobama otprije poznatima po zlouporabi droga i navodno je riječ o Domagoju J. i Darku D.

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga Policijske uprave zadarske dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvoje hrvatskih državljana, starosti 43 i 42 godina zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela iz domene zlouporabedroga.

Naime, provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 42-godišnjakjučer, 07. kolovoza, oko 10.50 sati  na području Arbanasa izvršio prodaju oko 53 g droge heroin 43-godišnjaku za oko 9.000,00 kuna,  koji je drogu kupio radi daljnje preprodaje na zadarskom području. Nakon što je 43-godišnjak ugledao policijske službenike, odbacio je vrećicu s heroinom te se pokušao udaljiti. Ubrzo je sustignut te uz uporabu sredstava prisile priveden u službene prostorije policije. 

Također, policijski službenici su nedugo nakon toga uhitili i 42-godišnjaka kod kojeg je izvršena pretraga doma kojom prilikom je pronađeno oko 10.640 Eura i oko 11.000 kuna za koje se sumnja da potječu od preprodaje droge, a na lokaciji gdje je skrivao drogu pronađena je vrećica s oko 52 g droge heroin.

Pronađena droga i novac su im oduzeti, te su oboje kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu za kaznena djela Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama i predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske. Doznajemo da je riječ o osobama otprije poznatima po zlouporabi droga i navodno je riječ o Domagoju J. i Darku D.

Ključne riječi

Komentara 1

MM
Marljivi mrav
17:03 08.08.2020.

Spašavajte i pozatvarajte dilere za njihovo dobro i sigurnost. Hvala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije