Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u dubrovniku

Uhićen Crnogorac koji je postavljao skimmere na bankomat

'02.09.2009.....Zagreb...unu.....Ilustracija umetanja kartice u bankomat Raiffeisen bank zbog slucaja Renate Rasic i njezine kartice koja je navodno skenirana.Photo:Marko Prpic/VLM/PIXSELL'
Marko Prpić/VLM
13.06.2012.
u 12:54

Naknadnom pretragom u vozilu uhićenog pronađeni su oprema za skimming i 70 tableta s popisa opojnih droga

Dubrovačka policija privela je u utorak muškaraca (39) kojeg je zatekla u pokušaju skidanja skimmera s bankomata. Kako doznajemo, privedeni je državljanin Crne Gore koji je u dva navrata na jednom bankomatu u užem centru grada, između 5. i 12 lipnja, postavio dva skimmera.

Naknadnom pretragom u vozilu uhićenog pronađeni su oprema za skimming i 70 tableta s popisa opojnih droga pa je nakon završetka kriminalističkog istraživanja Crnogorac osumnjičen za kaznena djela računalne prijevare te kazneno prijavljen zbog posjedovanja droge.

Predan je pritvorskom nadzorniku PU dubrovačko-neretvanske.

 

Komentara 1

PO
poluprovokator
13:40 13.06.2012.

Tak smo jadni da nemamo ni vlastitih kriminalaca nego čak i to uvozimo:-(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije