Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krađe nakita

Uhićen Crnogorac D.V., član bande Pink Panther

lisice
Dusko Jaramaz/PIXSELL
09.09.2013.
u 09:06

Banda Pink Panther sastoji se od članova iz zemalja s područja bivše Jugoslavije, a u posljednjih 10 godina pljačkala je diljem svijeta.

U Mađarskoj je uhićen crnogorski državljanin osumnjičen da je član kriminalne skupine Pink Panther, javlja B92 koji prenosi Tanjug.

D. V. iz Podgorice, za kojeg se vjeruje da je s drugim članovima bande sudjelovao u krađama luksuznog nakita u više država, uhićen je prema međunarodnoj Interpolovoj tjeralici.

Banda Pink Panther sastoji se od članova iz zemalja s područja bivše Jugoslavije, a u posljednjih 10 godina pljačkala je diljem svijeta.  

>> Uhićen 34-godišnji Bosanac, član Pink Panther bande  

>> Na jugu Francuske uhićen Crnogorac iz Pink Panther bande

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije