Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ratni zločin
Povratak na članak

Uhićen časnik vojske bosanskih Srba osumnjičen za progone Hrvata i Bošnjaka

Državno tužiteljstvo ga po zapovjednoj odgovornosti tereti za kršenje Ženevskih konvencija o zaštiti civila tijekom ratnih sukoba

Komentari 9

Avatar kravata
kravata
19:42 26.12.2017.

Kome i zasto u zadnje vrijeme pisete i tuzakate spavali ste od 91 tuzakali mecepa i hrastova ne samo tuzakali vec osudivali dok su ovakvi solili i gojili u moru svoje straznice.

VL
NO
nogogaz
19:08 26.12.2017.

Sigurno je kriv ko praljak!

VL
IN
inat
21:30 26.12.2017.

Valjda oficir za biti časnik treba biti častan. Vjerojatno bu rekel da je bil samo kuhar kak i sva č.. nička bratija do sada.

VL
PU
paul-umpe
18:47 26.12.2017.

Ovo mi sad nije jasno.Znam tko su srbi i hrvati ali koji su sad bošnjaci?

VL
JU
Jurica1050
20:25 26.12.2017.

Već sam se bio uplašio da možda netko od Srba nije optužen za zločine nad Hrvatima i Muslimanima u Posavini no na svu sreću od toga ništa . HDZ se na vrijeme pobrinuo da ih sve zaštiti . Tako imamo tajne spiskove sa kojih su već pojedini Hrvati optuženi za zločine nad Srbima završili u srpskim zatvorima . Čoviću & co su od vitalnog interesa dobri odnosi sa Traktoristom iz Laktaša i tko će se sad još uzbuđivati ako pojedini Hrvat odleži 10-tak godina robije .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.