Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kazneno prijavijen 27-godišnjak zbog teške krađe provaljivanjem

Uhićen 27-godišnjak iz Gračaca koji je opljačkao kuću u Zrmanji

bomba
Arhiva VL
09.01.2010.
u 09:08

Mladić iz Gračaca opljačkao je kuću 63-godišnjaka iz koje je ukrao alat, akumulator za traktor, brener i dva produžna kabela. Vlasnika je oštetio za 10.000 kuna.

ZADAR - Policija je kazneno prijavila 27-godišnjaka s područja Gračaca za kojeg su utvrdili da je u periodu od 1.listopada prošle do 4. siječnja ove godine u mjestu Zrmanja Vrelo provalio u kuću u vlasnišvu 63-godišnjaka.

Iz kuće mu je ukrao više komada namjenskog alata, akumulator za traktor, brener i dva produžna kabela. Vlasnik je oštećen za oko 10.000 kuna.  

Ključne riječi

Komentara 1

BR
brle
11:50 09.01.2010.

...to je majstor iz tehnicke brigade, zaostale malo za jedinicom i vremenom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije