Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
usred noći

Uhićen 23-godišnjak koji je ubio mladića u Kaštel Novom!

Kaštel Novi
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
01.07.2014.
u 11:59

Neslužbeno doznajemo da je riječ o Jozi Čabraji koji otprije ima policijski dosje zbog različitih kaznenih djela

Splitska policija uhitila je 23-godišnjeg mladića koji je u nedjelju usred noći upucao Marina Matijaša (20) u Kaštel Novom koji je poslije umro u bolnici. Dvadesettrogodišnjak je Matijašu pucao u čelo u blizini igrališta Srednje škole Braće Radić.

Ne navodeći njegov identitet, splitsko-dalmatinska policija jutros je potvrdila da je uhitila muškarca iz Kaštel Lukšića te da nad njim trenutačno provodi kriminalističku obradu.

Neslužbeno doznajemo da je riječ o Jozi Čabraji koji otprije ima policijski dosje zbog različitih kaznenih djela – krivotvorenja isprava, dilanja droge, krađe... Sada ga čeka i optužba za ubojstvo 20-godišnjeg Matijaša. Čabraju će vjerojatno braniti splitski odvjetnik Željko Lubina iako ta informacija službeno nije potvrđena.

S jedne strane, strah i trepet u Kaštelima koje je Matijaševo ubojstvo uznemirilo i usadilo im strah u kosti, s druge pak strane, tuga i bol Matijaševe obitelji koja je odlučila donirati organe 20-godišnjeg mladića.

"Svi koji su Marina bolje poznavali znaju da bi za potrebe drugog bez razmišljanja iščupa svoje srce i pružija ga na dlanu. Zato će svi njegovi organi biti donirani i time će dio Marina nastavit život u nekim sretnijim ljudima" stoji na profilu Anite Matijaš, majke preminula mladića.

>>Strah i trepet Kaštela u bijegu pred policijom

>>Dvadesetogodišnji mladić noćas nastrijeljen u glavu, liječnici se bore za njegov život

>>Obračun bandi: Mladića ranili hicem u glavu

Komentara 9

AF
afrika
11:57 01.07.2014.

pretpostavljam da će veću kaznu dobiti dida koji nije platio račun od vode nego ovaj. 6 mjeseci uvjetno, ili možda zamijena za rad u pučkoj kuhinji...

SW
swic
11:51 01.07.2014.

U dozivotnu prdekanu ! Ako nije sin politicara ?

Avatar Perica1
Perica1
11:44 01.07.2014.

Nije ga ubo nego mu je sprašio metak u čelo. Inaće Jozo mu je ime.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije