Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opasna delicija

Ugušila se u krvavicama nakon što ju je sin ispljuskao

zelčin, sin ispljuskao majku
Davor Javorović/PIXSELL
19.12.2010.
u 11:58

Liječnici su obdukcijom utvrdili da je žena preminula zbog gušenja hranom, dok su ozljede na licu okvalificirane kao lakše

Zbog krvavice koju je pojela, 46-godišnji sin je u petak između 13.45 i 14.20 sati u obiteljskoj kući u Zelčinu fizički nasrnuo na svoju 67-godišnju majku koja boluje od dijabetesa. Nekoliko ju je puta udario po licu, nakon toga je starica sjela na kauč i – preminula.

Valpovačka policija na teren je izišla oko 15 sati prema dojavi djelatnika Hitne medicinske pomoći. Na mjestu događaja zatekli su sina i mrtvu majku, iako na istoj adresi živi i njezin drugi sin sa suprugom i njihovo dvoje djece. U Zelčin se ta obitelj, kažu susjedi, doselila prije nekoliko godina, a osumnjičenik i majka su, navodno, bili psihički bolesni.

Očevidom koji je obavio istražni sudac Županijskog suda u Osijeku Mario Kovač utvrđeno je da je sin nekoliko puta pljusnuo vlastitu majku.

Prema nalogu istražitelja, tijelo žene prevezeno je u Klinički bolnički centar u Osijeku na obdukciju. Liječnici su utvrdili da je smrt žene nastupila gušenjem hranom, dok su ozljede na njezinom licu okvalificirali kao lakše. Sin je priveden u Istražni centar osječkog Županijskog suda jer se sumnja da je majku ubio iz nehaja.

Komentara 25

OB
-obrisani-
12:58 19.12.2010.

mali-murat.... Aha ,ali ne u hrvatskoj... gdje ti zivis ?

LE
leonarda08
12:41 19.12.2010.

e moš mislit kako je iz nehaja ispljuskao majku. da meme moj sin pljusne ijednom zaljepila bi ga ko fresku na zid

RA
rajko
07:21 20.12.2010.

vjerovatno neka nesretna,socijalno ugrozena obitelj.o drogi nema ni govora(uopce cije su to idiotske sulude ideje)vec je to nas dragi,jedan i jednini,sveprisutni i legalni alkohol.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije