Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
škola za pilote
Povratak na članak

Ugušila ih birokracija: Iz Hrvatske "odletjeli" u Sloveniju

Sjedište tvrtke Pannonia s osječke preseljeno je na slovensku adresu u Ljubljani, a time je i škola dobila novo, slovensko ime - "Pannonia šola za pilote, letalske storitve"

Komentari 7

Avatar ambasadoor
ambasadoor
13:39 17.01.2012.

Sramota ,sto drugo reci! Umjesto da stvaramo uvjete koji bi ljudima davali nove sanse u biznisu,hrvatski drzavni aparat je toliko nesposoban da rastjeruje i gasi i vec postojece firme i biznise. U tome smo vjerojatno bez premca u Europi.

VL
DO
dobritza
14:42 17.01.2012.

o budale, pobjegli u pakao eu. sad će ih uništiti visoke cijene, nameti, nesigurnost, euro...sve ono od čeg bi bili sigurni doma. al neka kad su glupi, tako im i treba, nek pate.

VL
JA
james49
14:49 17.01.2012.

Još uvijek nije sve u Hrvatskoj krepalo. Očito naša birokracija nije sposobna ni u uništavanju Hrvatskog.

VL
DU
Deleted user
17:58 17.01.2012.

Slučajno se bavim rekreativnim letenjem pa znam dobro s kakvim zidom se čovijek sudario.Jednom riječju,u potpunosti nesposobna i lijena ekipa,nedorasla poslu kojim se bavi.Izmislili su propise koji ne postoje nigdje,niti u eu niti u americi,koji ne proizlaze iz hrvatskih zakona.U zadnjih 10 godina su sveli sportsko letenje na aerodrom lučko koji je isto tako neregistriran,ali se na njemu može letjeti,jer su dotični u vezi sa spomenutim klubom,za sve ostale u hrvatskoj,vrijede rigorozna pravilakoja su sami izmislili,nadam se da će novi ministar uzeti metlu i pomesti agenciju za zračni promet.Niti jedna zrakoplovna nesreća u hr nije riješena ili se razvlači godinama,zaključci su uglavnom \'greška pilota\' ukoliko je pilot poginuo.U našem okruženju ste u stanju ostvariti uvjete za letačku dozvolu od tjedan dana do 2 mjeseca ,ovisi o kategoriji kojom se bavite,u hrvatskoj to traje mjesecima i godinama,tako da velika većina slobodnih letača,i ultralakih letjelica,odlazi u inozemstvo položiti dozvolu ili let na \'crno\',žalosno što su napravili od zrakoplovstva

VL
IV
ivicas
21:30 17.01.2012.

kod nas u stvarnosti birokracija pise zakone a ministri se samo potpisuju i mjenjaju a birokracija namjerno pise dvosmislene zakone koje samo ona moze protumaciti . naravno uz naknadu . i to se zove pravna drzava na hrvatski nacin aa u biti je to mafija ,Nama trba pod hitno ministarstvo jednostavnih zakona koje bi trebalo prevoditi , ukidati dvosmislene i duple zakone , Nova vlast novi zakon i a stari ostaju i tako nema kraja

VL
AC
actros
12:58 18.01.2012.

nasa intelektualnost nas je dovela do situacije u kojoj jesmo ,imamo ljude na pozicijama koji su zavrsili fakultete i potpisivali stetne ugovore po nas .fakultet ti neznaci nista ako nema kreativnosti ......

VL
BR
BratCroat
18:23 18.01.2012.

Čujem da će se u Slovenji školovati i piloti HRZ jer slovenski Pilatusi imaju borbenu opremu i naoružanje sa NATO certifikatom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.