Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUKNUĆE BRANE
Povratak na članak

Ugroženi indijanci: Pleme Pataxo-Hahahae ostalo bez ribe

Indijance su već pokušavali otjerati, no bez hrane i vode nemaju ni osnovne uvjete za život

Komentari 3

MP
miroslav.petkovic.7564
20:59 31.01.2019.

Strasno pobili sve indijance u njihovoj zemlji u Sjever Americi zive u rezervatin. Sve demokrate i kunu se u demokraciju..

VL
PL
@ploto@
22:55 31.01.2019.

To je ta manipulativna priča o ljudskim pravima.To su ta Otvorena Društva koja zapravo štite korporativni kapital i profit,a budale misle kako su Rothschildi i Soroši filantropi.Bolsonaro,lik koji je sada postao predsjednik Brazila,najavio je liberalizaciju dozvola i legislative za otvaranjeje novih rudnika.Kad ti u zemlju dođu pohlepne zapadne korporacije iza njih ostane uništena zemlja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.