Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liječenje u bolnici

Ugrizla je riđovka pa stala na poskoka: Žena je u stabilnom stanju

Riđovka
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
28.06.2019.
u 07:45

Nesretan slučaj dogodio se na Trebinjskim brdima.

Žena iz BiH koju je prije nekoliko dana ugrizla riđovka u predjelu koljena, te je nakon toga nagazila na poskoka, oporavlja se u trebinjskoj bolnici, piše 24sata i dodaje kako je njeno stanje stabilno.

- Do srijede je bila na intenzivnom odjelu, a kada su serumi počeli djelovati i ona se oporavila, prebačena je s intenzivnog na kirurški odjel gdje se dobro oporavlja. Još je u bolnici. Ne znamo do kada će biti, ali je stabilno - kazali su u trebinjskoj bolnici.

Nesretan slučaj dogodio se na Trebinjskim brdima gdje je ženu ugrizla riđovka. Ljudi koji su bili s njom, shvatili su što se dogodilo te su je odveli na Hitnu u Trebinje. Pri izlasku iz vozila, žena je glasno kriknula što je isprva zbunilo djelatnike hitne koji su mislili da žena zbog otrova halucinira. Na kraju su shvatili da je žena nagazila na poskoka koji ju, srećom, nije ugrizao već je samo prošao pored nje.

Video - Igrao se sa zmijom pa ga ona ugrizla za glavu

Komentara 1

Avatar tituš
tituš
08:21 28.06.2019.

I ovo je vijest za VL! Može li niže!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije