Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
očevidom utvrđeno

Ugostitelju Jurasu usred noći podmetnuli požar pod mercedes

požar
Screenshot HRT
22.04.2010.
u 09:24

Požar je izbio na motoru, proširio se u unutrašnjost automobila i unatoč brzoj intervenciji vatrogasaca zahvatio je i dva susjedna automobila.

Automobil mercedes Ranka Jurasa (44), ugostitelja i nekadašnjega direktora hotela Colentum na otoku Murteru, zapalio se u četvrtak oko 3 sata na parkiralištu u Ulici Put Meteriza u Šibeniku.

Požar je izbio na motoru mercedesa, brzo se proširio na unutrašnjost automobila i unatoč brzoj intervenciji vatrogasaca zahvatio je dva susjedna automobila “škodu octaviju” i “škodu feliciju”.

– Riječ je o nekoliko godina starom mercedesu kojim se zapravo svakodnevno služila Rankova nevjenčana supruga Olivera Brkić. Obitelj je u šoku! Olivera je automobil parkirala u srijedu u 17 sati ispred zgrade i nije izlazila više vani iz stana. Svi su uvjereni da je požar podmetnut, ali nitko ne zna zašto – kažu Rankovi susjedi.

Vatru je usred noći 45 minuta gasilo devet vatrogasaca Javne vatrogasne postrojbe Šibenik u trima navalnim vozilima.

Da je požar podmetnut potvrdila je i policija.

– Požar je izbio zbog djelovanja toplinske energije otvorenog plamena na prednjem dijelu mercedesa, vatrom je zahvaćen cijeli motor i podvožje, za počiniteljem se traga – priopćila je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske. Ranko Juras inače ljeti drži i zabavni park, tobogane na plaži Slanica, a vlasnik je i kafića u sklopu “Konzumova” supermarketa.

Poslije četverosatna razgovora s policijom R. Juras jučer nije bio raspoložen za razgovor s novinarima. Rekao nam je samo kako mu je dosta svega.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije