Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udruga Cappelliju:
Povratak na članak

Ugostiteljima pomozite nižim PDV-om, a ne ograničavanjem seoskog turizma

Predlagači ne razumiju obaveze seoskog turizma, uz ugostiteljstvo bavimo se i poljoprivredom, kažu u Udruzi ruralnog turizma

Komentari 5

MU
mulag
09:20 04.06.2018.

ko hoce nek se bavi s ugostiteljskim uslugama, a kome se neisplati neka odfaka

VL
Avatar Oneill
Oneill
07:27 04.06.2018.

Pa da im spustimo porez da bi oni digli cjene.Pica 95 kn bravo .

VL
Avatar Darijus
Darijus
06:39 04.06.2018.

Ni u ludilu, a seoski turizam treba zakonom zabranit. Jerbo Skandinavci, zapadni Europljani, Svicarci Austrijanci, Njemci,,,,, kod seksa previse upotrebljavaju kondome, pa im kronicno fali ljudi za popunjavanje radnih mjesta. Kandjani, Australci uz to, jos bi htjeli naseliti svoje sjevernijenije krajeve (polarni i ekvatorijalni krug). A i Ameri, nisu bas nesto ludi za naseljavanjem na Aljasku koju inace administracije svih dosadasnjih predsjednika pokusavaju jace naseliti. Ma ne da bi trebalo zakonski zabraniti seoski turizam, nego i bilo koji vid turizma.

VL
DU
Deleted user
07:49 04.06.2018.

Jesenti mili bigulicu, tko se to usuđuje kritizirati našega najvećega turističkog gurua Kapeli Garu?! Taj destabilizira vladininu koaliciju možda gore nego ona građanska inicijativa Narod odlučuje svojim skupljanjem potpisa za referendum o promjeni izbornog zakona. Bilo kako bilo, i jedni i drugi zbog toga će gorjeti u paklu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.