Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREŽIVLJAVANJE U KORONAKRIZI
Povratak na članak

Ugostitelji: Dobro je što radimo, ali za oporavak trebamo niži PDV i kredite

"Svjesni smo kao i drugi da će oporavak od koronakrize biti težak i dugotrajan i da je neizvjesno kada će do toga doći, zbog čega bi ugostiteljima uz mjere za očuvanje radnih mjesta znatno pomoglo i snižavanje PDV-a za vino, pivo i sokove sa 25 na 13 posto, koliko je i na hranu, a možda i niže, jer je to već dalo rezultata u drugim zemljama. Uz to, hitno nam trebaju i nove kreditne linije HAMAG-a i HBOR-a", kaže Fraz Letica

Komentari 4

Avatar Cornelius
Cornelius
14:39 12.11.2020.

Ma naravno, treba ukinuti PDV na rakiju. I povećati ga za kruh. Narod za kruh tak i tak nema love.

VL
FU
Fusnota
19:15 13.11.2020.

Lf Radi isto kao prije. Zašto se ugostitelji ne po igraju sa uslugom i cijenama, neka puste kavu i cedevitu za 18 kn.

VL
KI
Kikica777
16:35 12.11.2020.

@Hrvatski idol i vođa Po vasem misljenju se zarazi samo u restoranima i kaficima ... Jel mislite da ugostiteljima nije tesko ???

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
14:51 12.11.2020.

Ugostitelji: Dobro je što radimo, ali za oporavak trebamo niži PDV i kredite jer domoljubno proširujemo koronavirus uz zastavu, gemište, čevape i saznanje da se zarazimo kao svoji na svome uz svoga.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.