Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MORALI UPORABITI SILU

Ugledao policajce i pokušao pobjeći. Našli mu drogu i saznali da su za njim raspisane tri potrage

Foto: PU brodsko-posavska
1/2
18.03.2023.
u 14:36

Nakon što je svladan, 26-godišnjak je doveden na ispitivanje, a 17. ožujka temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Slavonskom Brodu pretražen je stan na području Slavonskog Broda kojeg koristi

Mladić (26), za kojim su bile raspisane tri potrage, uhićen je jer ga se sumnjiči za zloporabu droga, priopćila je policija. Kako su naveli, 16. ožujka poslije podne policajci su ga zatekli na ulici u Slavonskom Brodu. Čim je ugledao policajce, pokušao je pobjeći. No policajci su potrčali za njim, sustigli ga i uz uporabu sredstava prisile, svladali. Nakon što je savladan otkrilo se i zašto je bježao. Prvo, jer je kod sebe imao drogu, konkretnije oko 2,6 grama marihuane. Otkriveno je i da su za njim raspisane tri potrage. Policajci postaje prometne policije u Slavonskom Brodu tražili su ga jer mu nisu mogli uručiti prekršajni nalog, dok su potrage radi uhićenja za 26-godišnjakom raspisale PP Slavonski Brod i PU splitsko-dalmatinska.

Nakon što je svladan, 26-godišnjak je doveden na ispitivanje, a 17. ožujka temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Slavonskom Brodu pretražen je stan na području Slavonskog Broda kojeg koristi. Tijekom pretrage pronađeno je 684 grama marihuane, 572 grama amfetamina, 163 tablete  MDMA, devet grama kokaina, 277 grama bijele praškaste tvari nepoznatog kemijskog sastava, tri digitalne vage s tragovima droge i jedan mobitel s pripadajućom SIM karticom i tri lovačke patrone cal. 20... Kazneno je prijavljen zbog droge i prekršajno zbog oružja, a slijedi mu i dovođenje pred suca istrage radi određivanja istražnog zatvora.  

VIDEO Filip Zavadlav na sudu: 'Pa ja ne znam talijanski! Otkud bih ja uopće znao govoriti talijanski?'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije