Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najpopularnije destinacije
Povratak na članak

Uglavnom plaćaju karticama: Evo kamo će Hrvati na skijanje!

Što se tiče Hrvata ni ove sezone nisu podbacili s potražnjom za skijaškim aranžmanima. I dok se trend s traženim destinacijama, brojem putnika i vrstom aranžmana nije previše promijenio, agencije bilježe porast plaćanja kreditnim karticama na više obroka.

Komentari 3

DU
Deleted user
07:22 09.12.2013.

Tja, kaj se more. Hrvatska sirotinja mora ići na skijanje u Austriju i Italiju, pa čak i u Sloveniju, jer nije svima suđeno, kao mojoj malenkosti, da žive na brijegu s kojega se zimi, ako mi je do skijanja ili sanjkanja, mogu spuštati dvjestotinjak metara do podnožja i vraćati se pješice na vrh i tako nabijati kondiciju. Pritom mi kao gorivo uspješno mogu poslužiti suhi špek i gemišti. Hoćeš bolje?

VL
NO
Nordik
08:32 09.12.2013.

Hrvati skijanje plaćaju karticama, što je se htjelo reći, da to nitko ne mora platiti. Ja godinama sve plaćam s karticama.

VL
Avatar germanikus
germanikus
21:43 08.12.2013.

Slovenija poželjna destinacija........da ne umrem od smijeha!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.