Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okružen obitelji

Uginuo Veliki George, najviši pas na svijetu

giant george
Facebook
24.10.2013.
u 13:44

Golema, ali nježna životinja mjesečno bi pojela 80 kilograma hrane, a dane je provodila spavajući, lajući na poštara te jedući omiljenu hranu, piletinu s rižom

Veliki George, najviši pas na svijetu, uginuo je u svom domu u Tucsonu u Arizoni mjesec dana prije svog osmog rođendana.

Visok 109 centimetara dok bi stajao na sve četiri noge te više od dva metra kada bi se podignuo na stražnje, Veliki George uginuo je okružen obitelji.

S težinom od oko 110 kilograma, George je od zakržljalog šteneta toliko narastao da je 2010. ušao u Guinnessovu knjigu rekorda kao najviši pas na svijetu svih vremena.

Golema, ali nježna životinja mjesečno bi pojela 80 kilograma hrane. Dane je provodio spavajući na golemom madracu, lajući na poštara te jedući omiljenu hranu, piletinu s rižom.

Bio je gotovo 50 kilograma teži od prosječne doge, a prošle godine morao je smršavjeti jer mu je bilo ugroženo zdravlje.

>>Čovjekov najbolji prijatelj. Pas Pui spasio novorođenče iz smeća

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije