Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
omiljeni tau

Uginuo službeni pas HGSS-a: 'Jednom ćemo pričati: E, kakav li je to bio pas...'

pas,HGSS,Tau,uginuo
Foto: HGSS
1/3
02.12.2014.
u 17:45

Tau nas je napustio. Jednom ćemo mlađima pričati priče koje će počinjati : "E, kakav li je to bio pas..., napisali su članovi HGSS-a

Tijekom potražne vježbe na Sljemenu potražni pas Tau iznenada je obolio. Nije ga uspjela spasiti ni hitna operacija te je uginuo, napisali su na svojoj stranici članovi HGSS-a.

– Tau nas je napustio. Jednom ćemo mlađima pričati priče, koje će počinjati: "E, kakav li je to bio pas...'' – napisali su o omiljenom četveronošcu i članu HGSS Stanice Rijeka.

>>HGSS-ovci izvukli tijelo nestale žene

>>HGSS sinoć spasio troje čeških tinejdžera s Biokova

Foto: HGSS

Ključne riječi

Komentara 8

LL
lllljjjjjjjjjjgzg
18:13 02.12.2014.

Umro je i on je osoba. Steta.

EU
euzebije
18:37 02.12.2014.

Da su pomrli svi koji rade na Pantovcaku, cijela Hrvatska vlada i svi zastupnici u saboru manje bi me rastuzilo od ove vijesti. Tau je bio jedan jedini i sucut svima koji zale za Tauom.

EV
evropljanin
19:28 02.12.2014.

budi sretan u tvom psecem nebu. tau.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije