Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hoteli za planet Zemlju

Ugasite i vi svjetla u subotu u globalnoj akciji Sat za planet Zemlju

HUP - Zagreb
Foto: Promo foto
1/9
18.03.2016.
u 11:05

Poziv je to svima na gašenje svjetala i ostalih električnih uređaja na jedan sat radi podizanja svijesti o potrebi poduzimanja akcije oko klimatskih promjena.

Bit akcije "Sat za planet Zemlju" nije ušteda električne energije ušteđene u tom satu isključivanja, već da se jednim takvim vizualnim efektom podsjeti sve na važnost svakodnevnog djelovanja kako bismo očuvali naš planet. Ova se globalna inicijativa održava od 2007. godine.

Ove će se subote, 19. ožujka, od 20:30 do 21:30 sati zagrebački hoteli grupacije HUP - Zagreb d.d.:The Westin Zagreb, Sheraton Zagreb, Panorama Zagreb Hotel, Hotel International te Hotel Jadran, kao i hoteli sestrinske kompanije okupljeni pod brandom Dubrovnik Riviera Hotels: Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel, Hotel Mlini, Hotel Astarea i Ville Mlini, pridružiti brojim građanima za vrijeme "Sata za planet Zemlju" kako bi poslali snažnu poruku o važnosti očuvanja energije i brige za planet. 

Starwood Hotels & Resorts  u ovoj akciji sudjeluju već osmu godinu.

U znak podrške, hoteli iz grupacije će ugasiti vanjsku znakovnu rasvjetu, prigušiti dio unutarnje rasvjete, koristiti svijeće u javnim prostorima poput restorana i barova te informirati goste i pozvati ih na sudjelovanje u ovoj akciji.

Posebno izdvajamo Sheraton Zagreb Hotel koji će ponuditi gostima atraktivan desert posebno osmišljen za ovu priliku - "osvijetljenu tortu", dok će kolege iz Sheratona Dubrovnik nuditi svojim gostima maštovite koktele, spravljene od organskih namirnica, idealne za uživanje uz romantičan sjaj svijeća.

Nadaju se  da će odaziv ove godine biti veći od prijašnjih te da će ljudi i dalje razvijati svijest o važnosti jednostavnih radnji na putu prema očuvanju energije, a time i planeta na kojem živimo.

Pridružite im se i vi u ovoj akciji.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije