Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gori na kamešnici

Ugašen požar u minski sumnjivom području kod Unešića

požar uz prugu Rijeka Zagreb (1)
Goran Kovacic/PIXSELL
Autori: mvi/VLM, irk/VLM
21.07.2012.
u 09:36

Vatrogasci iz Zadra i okolice sinoć su se uspjeli izboriti s požarom koji je buknuo na otoku Viru oko 18.15 sati. Požar je lokaliziran oko 23 sata

Požar uz prugu Rijeka – Zagreb lokaliziran je jučer oko 18.30 sati, a sanaciju požarišta na kojemu je izgorjelo 50 hektara trave i niskog raslinja nastavit će vatrogasci lokalnih DVD-ova. U samom gašenju požara sudjelovalo je 106 vatrogasaca s 25 vozila i četiri kanadera.

Vatrogasci iz Zadra i okolice sinoć su se uspjeli izboriti s požarom koji je buknuo na otoku Viru oko 18.15 sati. Požar je lokaliziran oko 23 sata, a sanacija požarišta nastavila se do danas. U požaru je izgorjelo četiri hektara borove šume i niskog raslinja, a pomoć u gašenju kolegama na tlu pružila su tri kanadera i dva airtractora OS-a.

Njihovi drniški kolege jutros oko  8.30 sati uspjeli su ugasiti požar u minski sumnjivom području kraj Unešića dok se vatrogasci splitsko-dalmatinske županije još uvijek bore s požarom na području Kamešnice. U gašenju šume, trave i niskog raslinja sudjeluju lokalne vatrogasne snage.

Danas su buknula dva nova požara. U 13 i 49 sati buknuo je požar između Topola i Štedrice kod Dubrovnika. Gori borova šuma, a u gašenju sudjeluju lokalne vatrogasne snage, DIP Dubrovnik i četiri kanadera

Kod mjesta  Krnjeuve i Đevrske u Šibensko- kninskoj županiji gori trava i nisko raslinje. Požar je buknuo u 16 i 23 sati, a gase ga lokalne vatrogasne snage i jedan airtractor.



Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije