Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Agonija cijele Hercegovine
Povratak na članak

Ugašen gigant Aluminij, 900 radnika na ulici: Ovo je najgori trenutak od rata

Šok i nevjerica, suze i uzdasi, te glasni prosvjedi nastupili su kada je u ponoć i četiri minute u noći s utorka na srijedu, 'na daljinski', isključen napon Aluminiju

Komentari 20

PU
paul-umpe
18:57 10.07.2019.

vrhuska iz Sarajeva radi svoj posao i naredbe sultana koji je neki dan bio u Sarajevu.Unistiti ili kociti sve da se hrvati otjeraju.Ali nece moci.Isto kao u opcinama gdje su gradonacelnici muslimani kao npr.u Jajcu.Asfaltiraju se muslimanska sela gdje nitko ne zivi a u gradu se ceste raspadaju kao i kompletna infrastruktura samo da se hrvati otjeraju a kad ostanu sami onda ce graditi.

VL
DU
Deleted user
19:49 10.07.2019.

kme kme...moji drugari dobrodosli u kapitalizam!Kompanija koja proizvodi desetljecima gubitke i ima uhljebnicku i nesposobnu upravu nema sta traziti na danasnjem globalnom trzistu.U Njemackoj je zadnjih 20 godina na stotine proizvodnih neprofitabilnih pogona zatvoreno i jos se zatvara , pa?Nije problem sto se jedno ocito nerantabilno poduzece zatvara.Problem je sto se ne stvaraju nova radna mjesta u novim "industrijama" u tim mjestima.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
18:50 10.07.2019.

Di nasi dodu tu trava vise ne raste. Jedni gradili drugi razgadivali. Pa nasi bi unistili jednu Njemacku za pola godine. Jadan tije ko ih ima. Kako Covic to nije rjesija. Bilo mu je prece skrenut rjeku pokraj kuce! Strava.

VL
CO
Constantine
19:54 10.07.2019.

Zamolite Ivana Zilica i neka vam on postane strateski Partner.Covjek zivi u Luxemburgu i ima milijarde Eura...tako on kaze.Inace je Hrvat iz Varesa u BiH.Onaj Bandic iz Zagreba htio je od Zilica posuditi nekoliko milijardi da napravi Novi Zagreb ali Zilic je trazio neku akontaciju od Bandica.Na kraju ni sam neznam tko daje , pozajmljuje i tko uopce nesto ima.Ali u jedno sam 100% siguran.Hrvatska nikada nece propast, koju kradu u sekundama,minutima,danima,godinama.Krade se dan i noc.Narod je siromasan ali Hrvatska stoji.To je stvarni dokaz da postoje cuda!

VL
JE
Jednakost
19:13 10.07.2019.

Kad sam 1992 vidio za sto se borimo i tko ce man poslije rata voditi grad i drzavu, shavtio sam odmah da ce to biti jos gore od partizana. Uzeo sam svoju zenu i djete za ruku i otisao u svjet. Ljudi, ovo zlo sto se izrodilo u zadnjih 30 godina u regionu je cista kriminalno-nepotska perverzija, zabetonirana u religijskoj izopacenosti i nacionalistickoj toksicnosti. Nemojte ni pomisljati da se iz ove situacije i stanja drustva moze izaci mirno, jer ovoliko se otrova ne moze progutati.

VL
PR
propalismoFranjoskroz
20:31 10.07.2019.

A eto,sad se menađeru aluminija mogu posvetiti svojim vilama na Jadranu koje su izgradili pokradenim novcima

VL
Avatar Ibrahim-Vitez-Pjanic
Ibrahim-Vitez-Pjanic
05:42 11.07.2019.

Kazu ljepo im je bilo u toj Titovoj tvornici ali ipak su na zidu drzali paveliceve slike.

VL
DU
Deleted user
06:01 11.07.2019.

Jadan Zagreb , najezda skakavaca stiže , plemenske veze već djeluju ima nešto ispraznjenih mjesta di se mogu zaposliti , pitam se zašto Mamić nije dao novce da spasi braću , a znam naučio čovjek da suše.😀

VL
MI
miki45
09:52 11.07.2019.

stvarno ste vi u bosni neradnici koliko dugo vam Hrvatska placa struju uvijek izgovori da vam muslimani unistavaju industriju hrvate stvarno ste proklet narod --ne svi ---ali neki --pa radite borite se ne kako ovi neki po hrvatskoj samo kradu lazu otimaju varaju a i vas covic isto nista bolji skrece rijeke za svoje interese sigurno zaradijo hahah kako hajde pamet u glavu i mislite za sebe ----------

VL
Avatar Ibrahim-Vitez-Pjanic
Ibrahim-Vitez-Pjanic
05:19 11.07.2019.

Sad placete a slavili ste kad je Tito umro.Nek vam Covic napravi novu .

VL
Avatar ehlbert13
ehlbert13
21:30 10.07.2019.

Stiže novi val dijaspore na državni proračun Hrvatske. Nije neko iznenađenje, hercegmaf.ija to drži pod kontrolom. Vaso, Bandić. B. Ljubić, "doktor" Čović i zemljaci nas definitivno ukopaše...

VL
Avatar Dumen
Dumen
20:08 10.07.2019.

Doći će oni svi u Zagreb

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.