Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teroristički napad

Uganda: Najmanje 64 mrtva u bombaškom napadu za finala SP-a

bombe u ugandi (1)
Foto: Reuters
1/5
12.07.2010.
u 09:12

Šef policije na odgovornost poziva somalsku militantnu skupinu Al-Shabab, povezanu s Al-Qa'idom.

Najmanje 64 osobe su poginule, a 70-ak ih je ozlijeđeno u Kampali, glavnom gradu Ugande, za bombardiranja ragbi kluba i etiopijskog restorana u kojima su obožavatelji nogometa gledali kako Španjolska osvaja naslov svjetskoga nogometnog prvaka.

- Cilj bombaškog napada bili su ljubitelji nogometa, sa sigurnošću je ustvrdio tamošnji šef policije za BBC.

Na odgovornost poziva somalsku militantnu skupinu Al-Shabab, povezanu s  Al-Qa'idom. Teroristi su već prijetili napadima jer Uganda u Somaliji sudjeluje u mirovnim snagama Afričke unije.

 

 

Komentara 6

OB
-obrisani-
12:02 12.07.2010.

Al Qaidu i sve s njome povezano treba uklonit s lica zemlje.

IG
igor10zg
10:40 12.07.2010.

Muslimani opet divljaju!

FE
Fedele
11:02 12.07.2010.

Ne divljaju muslimani ! Ne divljaju katolici ! Ne divljaju budisti ! Niti ateisti ! Istinski vjernici nkada ne divljaju. Divljaju samo divljaci ! A religije - nekad jedna, nekad druga - im samo služe kao \"pokriće\" i \"opravdanje\" zavdanje\" za njihova gnjusna zlodjela ! Pošteni ljudi nikad ne divljaju. Nemoj ni ti !!! .. Generaliziranje je najčešće - nedostatak pameti ... i obraza. A doljevanje ulja na vatru - nije poštena rabota !! ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije