Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobično iskustvo

UFC borac i novinarka razmijenili i popili mokraću!

Machida (1)
Screenshot youtube
09.08.2013.
u 18:22

Machida je više izgledao kao da pije vino, dok novinarki to baš i nije bilo lijepo iskustvo

Sabrina Sato, brazilska novinarka, pratila je borilački spektakl UFC 163 i radila prilog s poznatim borcem Lyotom Machidom. U jednom trenutku pitala ga je bi li on popio njezinu mokraću, na što je on odgovorio potvrdno, ali uz uvjet da ona popije njegovu. I tako i bi – spomenuti dvojac otišao je u WC, obavio nuždu, a nakon toga su razmijenili čašice.

Nakon što su si rekli "živjeli", bacili su se na degustaciju. Machida je više izgledao kao da pije vino, dok novinarki to baš i nije bilo lijepo iskustvo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije