Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reagiranje

Udruge veterana oštro osudile izjave Denisa MacShanea

prosvjed, branitelji (1)
Goran Stanzl/Pixsell
20.04.2011.
u 20:56

On je osvjedočeni neprijatelj Hrvatske koji je tijekom svog činovničkog mandata u britanskoj vladi svojim neistinama i insinuacijama blokirao početak hrvatskih pregovora za ulazak u EU

U povodu “besramnih izjava” Denisa MacShanea, bivšeg britanskog ministra za Europu, splitska Udruga Hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata, Udruga specijalne jedinice policije, Udruga veterana 4. gardijske brigade i druge udruge proizišle iz Domovinskog rata reagirale su priopćenjem u kojem se navodi:

"Nismo iznenađeni mišljenjem Denisa MacShanea. On je osvjedočeni neprijatelj Hrvatske koji je tijekom svog činovničkog mandata u britanskoj vladi svojim neistinama i insinuacijama blokirao početak hrvatskih pregovora za ulazak u EU. Slijedom toga hrvatska javnost je uglavnom znala ili mogla pretpostaviti što dotični misli o generalu Gotovini i Domovinskom ratu. Njegova usporedba Domovinskog rata s nacističkim zločinima u Lidicama ili boljševičkim zločinom u Katinskoj šumi, iako je bolna, nije nas začudila", stoji u priopćenju.

"Tješi nas činjenica da su to izjave irelevantnog političara koji je zbog trenutačnih istraga koje se vode protiv njega zbog različitih nemoralnih i kaznenih djela suspendiran i ne smije se u svojoj državi niti predstavljati niti davati izjave uime političke stranke kojoj pripada. To su prihvatili i britanski mediji koji ga već dugo ne spominju ni po čemu drugom osim po tome da se protiv njega vode istrage", zaključuje se u reagiranju.

Komentara 314

OB
-obrisani-
23:57 20.04.2011.

Tovarnik je primjer gdje se otkriva pravo lice dva naroda

OB
-obrisani-
08:13 21.04.2011.

Jaka fora taj Dennis Mac Govan !

UT
utatica
21:26 20.04.2011.

jeste li čuli Puhovskog? Imamo mi i hrvatske mac seronje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije