Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Porez na dohodak
Povratak na članak

Udruga priprema rješenje, ali gradovi su već digli prireze

Zbog dizanja lokalnih nameta, mnogi sumnjaju da će Vladine odluke imati učinak kakav priželjkuju u Banskim dvorima

Komentari 4

RO
rojnik
19:17 05.01.2015.

Pa jasno,gradovi i općine su jedva doćekali da uvedu ili dignu prireze.Imaju plaće kao rijetki u Hrvatskoj a bez imalo truda.Kako se mijenjala vlast(svake 4 god.) tako su dolazili i novi kadrovi i sve podobni ,uhljebi,i pripuzi.

VL
TH
than
20:14 05.01.2015.

I sto sada kaze Bauk oko teritorijalnog preustroja ? Nema nista 'sladjeg', nego kada ti tvoj zabije 'noz u ledja'.

VL
LE
leica2003
01:12 06.01.2015.

Ovim promjenama zakona samo se pogoduje ljudima sa velikim plaćama iznad 10.000 kuna a gradovima se uzeo novac i sad moraju rezati subvencije za najsiromašnije. Mnogi gradovi su do sad plaćali knjige, prijevoz učenicima, umirovljenicima, socijalni stanovi... u Zagrebu su doplatili razliku mirovina ispod 1500 kn a šta sad kad više nema novaca ? Ako su htjeli ostaviti novce građanima mogli su smanjiti PDV koji je državni prihod a ne uzmi gradovima i daj bogatima.

VL
Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
10:14 06.01.2015.

treba isplatiti penzije lažnim braniteljima i dati balkanskoj crkvi

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.