Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sporan engleski

Udruga Mobbing Milanoviću: Novinari su samo radili svoj posao

'09.04.2011. Jutros je u kinu Calegro odrzan skup SDP-a na kojem je nazocio i predsjednik stranke Zoran Milanovic i   Ingrid Anticevic Marinovic.Nakon sastanka su popili kavu na terasi Photo: Dino Sta
'Dino Stanin/PIXSELL'
14.03.2013.
u 12:39

Novinari su samo radili svoj posao i prenijeli vijest što nikako ne može biti bilo koji oblik mobbinga prema saborskoj zastupnici Ingrid Antičević Marinović, tvrde u udruzi Mobbing

– Novinari su samo radili svoj posao i prenijeli vijest što nikako ne može biti bilo koji oblik mobbinga prema saborskoj zastupnici Ingrid Antičević Marinović – tvrdi predsjednica udruge Mobbing Jadranka Apostolovski, a u povodu izjave premijera Zorana Milanovića koji je jučer rekao da su novinari vršili mobbing nad Antičević Marinović zbog njezina engleskog jezika.

– Kao udruga koja već desetljeće govori, upozorava i osvještava javnost o problemu zlostavljanja na radu, mobbinga, željeli bismo još jednom ponoviti definiciju: "Mobbing je svako ponašanje fizičke, psihičke ili spolne naravi koje ima za cilj ili stvarno predstavlja povredu dostojanstva radnika/ica, a koje uzrokuje strah  ili neprijateljsko, ponižavajuće ili uvredljivo okruženje, koje se događa isključivo na radnom mjestu između pretpostavljenih, kolega i suradnika koji su u ugovornom odnosu, a s namjerom eliminacije žrtve iz radne sredine – dodaje.

Podsjećaju premijera, piše u priopćenju, da je upravo Klub zastupnika SDP-a preuzeo 2008. godine Nacrt prijedloga zakona o sprječavanju zlostavljanja na radu, mobbinga, od udruge i uputio ga u saborsku proceduru kao tadašnja opozicija, no zakon nije izglasovan.

>> Milanović: Ingrid bolje govori engleski nego što čita, i to znam!

Komentara 2

ZV
zvonkac
16:12 14.03.2013.

Da ste vi novinari smeće i to je istina, pogotovo kad nekog uzmete na zub nikad kraja, ali ne daj bože da se vama nešto odgovori ili vas se kritizira.

KR
krka
17:38 14.03.2013.

Jakovina se taman oženio, kad ono po partijskoj ode drugarica u ''pečalbu'' za kapitalističku lovu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije