Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UDAR NA POSLOVANJE
Povratak na članak

Udruga Glas poduzetnika ministru Berošu: Tražimo konkretne dokaze da su teretane nova žarišta

Kako je riječ o prostorima s puno manjom fluktuacijom osoba u usporedbi s drugim mjestima, upitna je zaraza na takvom mjestu, smatraju. Također ističu da kao predstavnici poduzetnika i obrtnika tog sektora ne znaju ni za jedan slučaj zaraze.

Komentari 6

KO
Kokoiduhovi
11:35 27.08.2020.

Ma nije ministar to zbiljam mislil. Ne. on je samo trebao nekoga i nešto da odvuče pažnju s njega i stožera.

VL
RO
roland
20:12 26.08.2020.

Qatar Airways, Emirates...trpe ogromne gubitke, rješavaju se Indijaca, Filipinki, masovno daju otkaze. Terme Olimia, koje su bile pojam, imaju ogromne gubitke, Gym4you je pred kolapsom. Rio de Janeiro koji je bio poznat po razvijenoj fitness industriji i kultu tijela i zdravlja, ostao je bez te ponude jer su upravo fitness centri bili mjesto iz kojih se najbrže širila zaraza.

VL
Avatar Hadezeovac iz Šumadije
Hadezeovac iz Šumadije
20:07 26.08.2020.

Platite % provizije i skinut će vas s liste, i to je to.

VL
RO
roland
19:55 26.08.2020.

Ha, ha...slušaj ovo...oni traže nove dokaze!! Pa svima je odmah od početka bilo jasno da će se virus covid - 19, daleko najlakše prenositi upravo u teretanama. Zaražen sam, obrišem lice i usta ručnikom, nakon toga taj ručnik stavim na spravu, virus ostane, nakon toga netko drugi stavi svoj ručnik koji pokupi virus covid-19, preko znojnih ruku, ubrzanog disanja gdje je puls na 170 otkucaja u minuti, bla, bla... Fitness i wellness industrija će snositi ogromne gubitke jer je u fitness centrima nemoguće organizirati proces vježbanja bez izuzetno visokog rizika za prijenos bolesti. Zaraženi dotakne najmanje 10 sprava, ne znam koliko pomoćnih rekvizita, a poslije njega, te iste sprave u samo sat vremena dotakne najmanje 5 ljudi.

VL
RO
roland
20:04 26.08.2020.

Rekereativci će se jednostavno morati okrenuti aerobnim aktivnostima na otvorenom prostoru, vježbat će na otvorenom, s gumenim trakama, vježat će doma. Teretane, gymovi, fitness i wellnes kao profitabilna industrija će doživjeti ogromne gubitke i pitanje je tko će opstati. Npr., Gym4you je otvorio u Zagrebu 6 teretana, ma nema šanse da opstanu jer su sprave izuzetno skupe, najam je visok, a članstvo ne želi pokupiti coronu i sve posljedice koje ova bolest nosi. Prije će odraditi 120sklekova, 200 trbušnjaka, 40 zgibova i otrčati 5 km, nego što će ići u teretanu.

VL
ZU
zugarules
20:36 26.08.2020.

Kao i do sada i ova odluka o zatvaranju teretana je besmislena. Teretana u koju idem otvorena je sredinom 5. mjeseca nakon karantene i od tada do sad ima upola manje posjetitelja nego inaće o ovom razdoblju. Večeras nakon treninga idem doma. Terase kafića prepune ljudi, naravno bez maski, a teretana prazna.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.