Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIOPĆENJE UDRUGE FRANAK
Povratak na članak

Pravna državo, zašto štitiš korporativne gigante, a kažnjavaš aktiviste?

Iz Udruge Franak reagirali su na vijest kako se aktivistima Živog zida naplaćuju kazne za sudjelovanje u deložacijama, dok se ne kažnjava pravne subjekte

Komentari 5

Avatar Niškorist
Niškorist
12:31 19.07.2017.

Dalje glasajte za HDZ-e ?

VL
AM
AMD------------------------
12:23 19.07.2017.

lustrirati= rasvjetliti hdz i sdp i hrvatska ce poceti disati svjezi,cisti zrak .poteci ce svjeza,cista bistra voda !!

VL
Avatar Papatest
Papatest
19:00 19.07.2017.

Država koja ne priznaje presudu međunarodnog ne bi trebala priznati ni presudu svog suda,aktivisti rade isto što radi i država a državu nitko ne kažnjava,bar za sada ali bude i te kako.

VL
GU
Gustirna
16:20 19.07.2017.

Ma vidi ti drzave koja priznaje ugovor koji je pojedinac legalno potpisao....a kada pojedinac shvati da za njega bas i nije ugovor povoljno napravi udrugu i trazi da mu netko drugi ispuni obaveze iz ugovora...

VL
AO
ante.oreskovic75
15:10 19.07.2017.

Svi,pao sve udruge i zidovi traže da se uvede red i pravna država!Nije mi jasno što njih kažnjavaju jer se toga reda ne drže?I u Saboru ih ima što konkretno nešto ne čine umjesto da stalno mlate praznu slamu!Oni su jedini pošteni,oni su zakon,oni su najpametniji i bune se da ih kažnjavaju kada krše zakon!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.