Povratak na članak

Udruga Franak: Ovo dokazuje da su svi ugovori o švicarcima ništetni

"Poručujemo Hrvatskoj udruzi banaka, koja djeluje poput pravog kartelskog udruženja, da prestane braniti ono što je obraniti nemoguće"
Objava 29. kolovoza 2018. 2642 prikaza
Popularni
 • Popularni
 • Najstariji
 • Najnoviji
Komentara 25
 • Westerner:

  Znaci ugovori bi se ponistili i svaka ugovorna strana bi drugoj vratila primljeno?

  1 13:42 29. 8. 2018.
 • dado56:

  Banke cekaju da im netko drugi rijesi problem koje su same skuhale a sad nikako da nestane ta prica koju bacaju pod tepih... nagoditi se sa ljudima tako tako ih i dalje reketare sa naknadama kreditima i ostalim nametima

  1 09:30 29. 8. 2018.
 • Avatar Hrvatski Vitez
  Hrvatski Vitez:

  Udruga Franak: Ovo dokazuje da su svi ugovori o švicarcima pošteni i pravedni i da treba ugovore čak i na zabacenom kontejnerskom balkanu izpostovati i dugove plačati.

  11 08:31 29. 8. 2018.
 • Zeus609:

  Ovak... Afera franak je namjerno iskorištena i plasiranja radi stvaranja dobiti banaka... Prvo banke nisu kupili ni jedan franak pa potom plasirale kredite u kunama i vezali ih uz klauzulu franak, jer bi na taj način mogle zaštiti vjerovnika imajući ... prikaži još! depozit u Franku a vjerovnik tada nebi trebao plaćati tzv propust banke i plačat tečajni razliku od ugovorenoj... Ali banke nisu svojstvo sigurnosti i jamstva u ovom i mnogim drugim slučajevima... Valutne klauzule nisu jamstvo za koje se izdaju u ovom slučaju a sigurno negiraju integritet i suverenitet države, naroda i pojedinca. U ovom slučaju nedvojbeno... U ovom slučaju je fiktivna trgovina... Druga stvar pijuni ili tete sa šalteri su pokušavale i nagovarale ili poticale ljude na klauzulu franak... To je nedvojbeno jer sam i sam bio svjedok toga i pokušao odgovorit svoju majku rekavši joj čuvaj se toga što nameću ili nude... Ali odgovor majke je bio kaj ti znaš pre mlad si zna gospođa cjeli život je bankar i pokušava savjetovat mudro... Nisam više dobar sa mamom kao ni ona sama sa sobom... Uništio je franak... Problem je što su ljudi svojevoljno uz poticaj naravno potpisali jedan fiktivan odnos... A pravo ili zaštitu građani nemogu ostvarit od države, pravnika koji rado prime poticaj za odugovlačenje i naravno banaka koje nisu u službi sigurnosti već su djelatnost i firma sa proizvodom a to je kamata i interes za stjecanje što veće dobiti... Tako da se na taj način uništava i vrijednost rada i sigurnosti jer nema neutralnog.

  6 11:29 29. 8. 2018.
 • Zeus609:

  Ugovor sa bankom je ugovor sa vragom... Vrag uvjek dođe po svoje... Zato dragi amerikanci pustite kredite bogatima a ne svaka budala diže kredit... I onda se čude kad ih izrade ugovorima i kamatama... Samo mi hrvati imamo osjećaj da ... prikaži još! je uredu uzet a ne vratit... Ovrha da ali za sve a ne samo za male... U ovom sustavu vrednovanja i uređenja... Ali kaj kad je El tudor ili mamić veći hrvat od cijele udruge franak... I koliko je takvih... Ak hoćeš bit mali onda si mali... Ak hoćeš bit velik onda si velik... :)

  11:46 29. 8. 2018.
 • kokalo22:

  Jel to nistetni znaci da nisu stetni???????

  08:40 29. 8. 2018.
 • Recite što mislite!

  Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.