Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'10 SUDACA DALO PRAVO POTROŠAČIMA'
Povratak na članak

Aleksić: Bankama je porasla likvidnost. Svi koji govore o propasti banaka u slučaju isplate su mučki provokatori!

Nadamo se da će pravosuđe smoći snage i postupiti prema ulozi koje im je dodijelio hrvatski Ustav. Bit će sramotno ako će tu odluku za 55 tisuća obitelji morati donijeti tek EU, mišljenja je predsjednik Udruge Franak Goran Aleksić

Komentari 25

TR
trpimir2022
12:52 22.12.2022.

Prvo cijeli pravosudni sustav, u lancima, potopiti duboko pod morem. To je nužni uvijet za bilo kakav novi početak.

VL
L7
l7
12:40 22.12.2022.

Ovo što proživljavaju žrtve banaka koje imaju kredite u francima može se usporediti s onim što proživljavaju žrtve silovanja. I kad silovanje prestane, stalno ih netko opet siluje. Nasilje nad njima provodi se dosljedno i sa strašću. Silovatelji s dobrim vezama prolaze bez posljedica. Žrtve siluju i sudovi koji podliježu koruptivnom utjecaju, i javnost koja tvrdi da žena ne bi bila silovana da se nije ponađala previše izazovno, odnosno da korisnike kredita banke ne bi opljačkale da nisu bili pohlepni. Nasilje je zajednički nazivnik i jednog i drugog. Nasilje nad žrtvom i nemogućnost žrtve da se oslobodi tog nasilja. Žrtvi je samo sve teže. Što dalje, sve više upada u bezizlaznu situaciju. Posljedice nasilja će osjećati do kraja života.

VL
PH
Petarstijena-HR
14:44 22.12.2022.

Treba hapsiti 6 krivousudnika jer su htjeli legalizirati opljačkani novac od građana ..

VL
PH
Petarstijena-HR
14:25 22.12.2022.

Banke neće i ne mogu propasti samo će se za preplaćene iznose umanjiti glavnica osnovnog duga stanovništva,a indirektno i država će imati koristi jer će biti iskazan manji dug sektora stanovništva. Građanima se dug mora vratiti,kao i kod svake transakcije gdje je izvršena pretplata.

VL
PH
Petarstijena-HR
12:26 22.12.2022.

To su korumpirani i potplaćeni krivousudnici,tko zna koliko će miliona svatko od njih 6 dobit od bankara,oni su problem pravosuđa i tajnih službi,bolje da ih se što prije otkrije poimenično i ukloni iz pravosuđa,jer javnost će svakako saznati njihova imena kad tad,a onda ćemo im imovinu svaku lipu izmjeriti,kada i kako su je zaradili,i da li im imovina potječe od mita i korupcije...Već analiziramo kojim imenima bi se moglo raditi,vjerujte da ćemo ih protresti do 5 kolijena i razotkriti im svu imovinu od korupcije...

VL
RE
reborn
14:15 22.12.2022.

O "propasti banaka": banke su prijevarom (specifičnim ugovorima) oduzele novac građanima, ali im to treba progledati kroz prste jer ako vrate ono što im ne pripada onda će propasti ?!? A da takvim istim metrom mjerimo npr Sanadera ili Todorića ili općenito svakog tko se dočepa nečeg što mu ne pripada?!?

VL
Avatar alien79
alien79
13:25 22.12.2022.

Suci i banke ostvaruju udruženi zločinački poduhvat, i nitko im nemože ništa osim bandera

VL
PH
Petarstijena-HR
13:28 22.12.2022.

Ovih 6 kupljenih krivousudnika od bankarskog lobija imaju na duši 55.000 dužnika u Chf za koje su donijeli krivu i nepravilnu presudu suprotnu svim EU zakonima. Glasnogovornica bankarske udruge mora ići u zatvor jer je napravila štetu državnoj banci Hbor od 500 miliona kuna,davši jednom brodogradilištu kredit,a za koji se znalo da je blokirano i sve njihove povezane tvrtke

VL
PH
Petarstijena-HR
14:40 22.12.2022.

Kredit od 55.000 Eur u (Chf) nakon 15.g urednog vraćanja stanje duga trenutno 44.000 Eur,pa gdje to ima,tek vraćeno 20% glavnice..,

VL
EU
EURUSD
14:39 22.12.2022.

Nitko da napiše, ako netko želi uzeti zatezne kamate na preplaćene kamate i zatvoriti tu priču jednom zauvijek, što mu je raditi? Treba li tužiti banku,ili mu banka po ovoj presudi to mora isplatiti odmah?

VL
SS
simpatican.simpa
14:35 22.12.2022.

Ovo je sve postalo nakaradno od samog početka. HNB je trebao u startu reagirati, kao što su centralne banke kod naših zapadnih susjeda i problema skoro da nije bilo. Kod nas stalno netko podrivuje nakradnim odlukama skreće pozornost od bitnih stvari, malog čovjeka svjesno i namjerno uništavaju, pljačkaju, ponižavaju . Ova odluku Vrhovnog suda trebalo je biti donesena jednoglasno, neka vijećaju mjesec dana ali odluka, stav najviše pravne institucije mora biti jednoglasna, a ne ovu sprdačina. Ukratko vladajuće i opoziciju boli ona stvar za narod..

VL
PH
Petarstijena-HR
13:56 22.12.2022.

Krivousudnici koji su putem veza zaposleni na Vrhovni sud moraju biti otpušteni! Dakle,ako nije bilo javnog natječaja,nema dokumentacije i pisanih tragova o zakonitom zapošljavanju mora biti otpušten. Priča se da je dobar dio njih preko veze zaposlen i da nemaju nikakvo pokriće u dokumentaciji vezano za proces zapošljavanja na Vrhovnom sudu.

VL
PH
Petarstijena-HR
15:21 22.12.2022.

Rade na Vrhovnom sudu,a ne proučavaju i ne poznaju najnovije zaključke i presude Europskog suda,pa ne možete takvi nestručni donositi presude za 55.000 građana,koja vas budala pozvala u vijećanje...,to treba poništiti jer je sastav vijeća bio nestručan...

VL
Avatar Musashi
Musashi
13:24 22.12.2022.

Aleksić i društvo mi dođu kao Basanio i Antonio iz „Mletačkog trgovca“, kada im treba novac onda cvile kod Sayloka- banaka a u javnosti ih preziru i pljuju po njima. 😉

VL
Avatar southman
southman
12:34 22.12.2022.

A i ti si jako dobro naplatio to kmečanje koje je od starta bilo.osuđeno na propast.

VL
DU
Deleted user
12:21 22.12.2022.

Koliko kmeče ovi iz udruge Franak, to je nevjerojatno. Da ste čitali uvjete, ne bi dizali kredite u francima. Kada je franak bio jeftin, smijali ste se nama budalama koji su dizali kredite u eurima, a sada kmečite.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.