Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAGIRALA I UDRUGA FRANAK
Povratak na članak

HUB: odluka Suda EU nije primjenjiva u Hrvatskoj, zakonodavac je konverzijom uravnotežio prava i obveze za kredite u CHF

Bankari se brane da su potrošači prije prihvaćanja konverzije već znali za nepoštenost njihovih promjenjivih kamata

Komentari 4

SO
Sotona
15:27 10.07.2020.

Bankari se brane da su potrošači prije prihvaćanja konverzije već znali za poštenosti njihovih promjenjivih kamata. Tko je korektan i normalan i pošten dat će pravo bankama. Vjerujem Krivica je Mutavi mucavi Rohatinski i drugi pametni koji su "ne znam"" ali si mislim da su morali milione dobiti kao nagradu (MITO) u Eurima jer su pristali i od strane RH . Republike Hrvatske jednostavno legalizirali super štetne ugovore za svoje građane . ( ikao su EU stanovnici , pljačkani kao da su Srbijanci s vi jer i njima su isto tako podvalili -oni nisu EU ) Praktički je velika zločinačka organizacija koja je to učlanili da se narod dovede u zamku i p.m. - legalnim putem odere. Uskok nije dobio zadatak da tu malo jer bi miljarde morali ljudima vračati !!! Banka je u pravu ako ti daje kredit u visini 1% 5% 10% ili hoćeš da uzmeš i potpišeš za 50 % ili ono koliko mi padne na pamet a ovaj sistem im je dobro došao u sprezi sa zločinačkom organizacijom ; Privatne posuđivače siromahe love i pričaju o lihvarenju kad neko par tsto tisuća popuši .. Vidimo i to sud na kraju morao priznati nakon toliko zločinačke pljačke pa dosta je . Ali smo zato što sud nije pravoga krivca teretio to je to zlo !!!!

VL
DU
Deleted user
23:42 10.07.2020.

Ma daj što se razvlačite toliko po sudovima što su platili platili su ovo im odpišite i bit će zadovoljni.

VL
Avatar southman
southman
14:10 10.07.2020.

Stvarno ste naivni !

VL
SI
sisavac
14:31 10.07.2020.

a nisu li oni koji su uzimali kredite trebali imati i odvjetnika, koji bi im pročitao i protumačio neke zakonske odredbe? ovdje se radi o jednoj stvari koja nije bila regulirana u vrijeme uzimanja kredita, a naknadnim zakonima se uvela neka mogućnost zadiranja u ugovorni odnos dviju strana. nema retrogradnosti, a ovdje se na silu ugurava. nek se ukine valutna klauzula i pada u vodu kompletan naš novčani sustav! pa mi sve u 'markama' i eurima računamo još od 78-e!!! gruntovčani su već računali i preračunavali sve u marke, a vi sad želite reći da je netko, banka, trebala vama reći da se tečaj može promijeniti, da promjenjiva kamatna stopa zbilja znači promjenjivost?! vi koji ste preživjeli nekoliko devalvacija, ste pali na ovu foru, da vam netko treba reći da ako skočite s desetog kata možete slomiti nogu, vrat..?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.