Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vjenčanje i sprovod

Udovica S. Capkovića: Nisam ga otrovala! To mi njegovi namještaju

\'29.01.2011.,Brac, Pucisca- Grobnica u kojoj je pokopan Stjepko Capkovic za kojeg se sumlja da je preminuo od trovana par dana nakon zenidbe Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL\'
Ivana Ivanović/Pixsell
01.02.2011.
u 09:00

Tvrdi da mu je bila prava žena i da su se dobro slagali. Njegovi su je nakon sprovoda potjerali, prijetili da će joj se napiti krvi. Htjela je samo mirovinu

Anica M. A. (56), udovica 64-godišnjeg Stjepka Capkovića iz Pučišća na Braču koji je umro 6 dana nakon tajnog vjenčanja s njom, žestoko opovrgava sumnje Stjepkove rodbine glede njegove smrti te njihove navode da je možda otrovan.

– Grozni su to ljudi. Užasno je što su mi napravili. Oni ne valjaju kao obitelj. Pričaju gluposti. Nisam ništa loše učinila. Sve mi namještaju. Rekli su da će mi se "krvi napiti". Prijetili su mi poslije njegova sprovoda. Govorili da nemam nikakva prava. Istjerali su me iz kuće u Pučišćima. Šokirana sam, ne znam što ću – kazala nam je u telefonskom razgovoru Anica M. A.

Željela se dogovoriti

Negdje je u Splitu, no ne zna gdje. Kaže da ne poznaje grad te da ne zna na kojoj se adresi nalazi.

Za pomoć se obratila odvjetniku. Tužit će Stjepkovu rodbinu za sve što joj sada čine i što govore u novinama.

– Kad su tako nasilni i bezobrazni, obratit ću se sudu. Sva sam izgubljena – kaže Anica M. A., rodom iz Travnika.

Naglašava da su se o svemu, odnosno o nasljedstvu, mogli lijepo dogovoriti. Bila joj je dovoljna samo Stjepkova mirovina. Druga je imovina ne zanima.

– Bila sam mu prava žena. Jako smo se dobro slagali. Od prvog dana. Stalno sam bila uz njega. Bolovao je od bronhitisa. Pozlilo mu je. Gušio se. Bio je debeo – ispričala nam je Anica.

Naglašava kako Stjepko nije dopuštao da se njegovu rodbinu obavijesti o tome da su se vjenčali. Nije s njima bio u dobrim odnosima. Nisu mu dolazili u kuću. Nikad ga nisu posjećivali.

– Mi smo počeli živjeti kao čovjek i žena. Bolje bi bilo da se to dogodilo meni – kaže Anica dodajući kako ima visoku temperaturu i kako ju je uhvatila gripa.

Pobjegla sa sprovoda

Napominje da su je poslije sprovoda napali, njih dvanaestero, sve Stjepkovi rođaci. Njezinih je bilo dvoje, troje. Pozvala je stoga i policiju. No, morala je pobjeći.

– Uzela sam samo svoje prnje i otišla. Znaju li oni da tko pod drugim jamu kopa, sam u nju upada – nastavlja udovica.

– Sva sam slomljena. Oni su loši ljudi. Ništa ja nisam kriva. Mogli smo se sve ljudski dogovoriti. Ali, prijetili su mi. Ne smijem govoriti bez odvjetnika. Pitat ću njega – završila je.

Kad smo je upitali tko joj je odvjetnik, odgovorila je da ne zna.

U ŽDO-u još nisu dobili posebno izvješće policije u povodu zahtjeva Stjepkove rodbine za ekshumaciju njegova tijela. Kad dobiju, odlučit će hoće li biti ekshumacije.

Komentara 3

CE
ceka
16:29 01.02.2011.

Zar samo to što priznaje da je htjela \"SAMO\" mirovinu ne pokazuje o kakvoj se proračunatoj i prepredenoj osobi radi ???? KAKO JE ZNALA DA ČE ON UMRIJETI PRIJE NJE ( 6 DANA NAKON VJENČANJA) ?????? Zar je to načinin kako zaraditi mirovinu , dok naši penzioneri koji su cijeli život radili da bi imali za stare dane sada kopaju po kontejnerima ??? Vjerujem da je gospođa vrlo uplakana i ražaloščena , ali ne zbog gubitka svoje \" ljubavi \" , več zato što je rodbina raskrinkala !!!!!

HR
hrabrica
21:19 01.02.2011.

da ceka naravno, ona je uzela pusku u pokojnika natjerala u maticni ured da ju zeni. Da si malo bolje citao (prethodni clanak) mogao si vidjeti da je ona s njim u vanbracnoj zajednici bila 2 godine prije nego su se ozenili. Kao sto sam rekla, sigurno je deda osjecao da je kraj blizu, a nije htio da lesinari od nazovi rodbine dobiju nista. I nakon svega, ona ne zeli njegovu imovinu (koja nije mala) nego samo njegovu mirovinu koju lesinari ionako ne bi zakonski mogli dobiti. Tko je sada tu na gubitku? Da sam na njezinom mjestu ja im ne bi ostavila nista, uzela bih sve sto mi pripada. Sada su se oni sjetili da imaju djeda, strica, brata...fuj, banda jedna >:(

CE
ceka
00:17 02.02.2011.

Istraga če puno toga još dokazati .!!!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije