Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odnijeli novac
Povratak na članak

Udbina: Vezali oca i sina pa ih opljačkali

Policija je privela 21-godišnjaka zbog razbojništva te i dalje traga za ostalom dvojicom pljačkaša.

Komentari 4

DU
Deleted user
23:21 24.08.2012.

ZAVEZALI SU ... a ne VEZALI SU !!!!!!!!!!!!!!! Vezali su znači ponovno i ponovno su ga vezali ... U hrvatskom imamo SVRŠENE i NESVRŠENE GLAGOLE ... vezali su - znači nikada ga nisu uspjeli zavezati ! Na srpskom ili bosanskomm se tako veli, u Hrvatskoj ne!

VL
JA
jamanuša
15:06 24.08.2012.

jesu li prije pljačke -razbojstva palili šumu.

VL
BA
Bandit
15:47 24.08.2012.

Heheh eto ti Hrvatskog zakona ,ma to treba odma u corku na 20 god ,sutra ce ta bagra nekoga i ubiti tko im se suprostavi uzas od zakona i sudaca trebalo bi kojem sucu ovakav dozivljaj pa bi me basljaj pa bi me bas zanimalo kako bi onda presudio..

VL
IS
istima
15:50 24.08.2012.

Mislim da će novinarima uskoro biti zabranjeno napisati da je počinitelj državljanin Srbije.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.