Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Memoari Josipa Manolića
Povratak na članak

Udba nije mogla čak ni ucjenama slomiti Franju Tuđmana jer je čvrsto vjerovao u samostalnu Hrvatsku

'S Tuđmanom sam se razišao 1991. kada je naredio da se u Hercegovinu prevezu jugodi-nari u vrijednosti od milijardu njemačkih maraka. Dio tog novca dostavljen je i osobama u Hrvatskoj i taj popis postoji'

Komentari 5

MA
MarioG
19:13 07.11.2016.

Zlocincu Manolicu je mjesto u zatvoru kao i Perkovicu i Mustacu, a ne na naslovnicama javnih medija.

VL
Avatar Anemični HDZ
Anemični HDZ
19:17 07.11.2016.

Lijep vam sugovornik.

VL
Avatar Anemični HDZ
Anemični HDZ
10:24 08.11.2016.

Toliko ima uglednih znanstvenika Hrvata u svijetu. Toliko smo cestiti i vrijedni, ali ocito nista kad uzmemo koliko medijskog prostora dobije gospodin Josip i slicni. Odlične knjige piše Marko Francišković ali njega ne pustaju u medije tek lokalna televizija iz S. broda.

VL
Avatar SilentWalker
SilentWalker
15:16 08.11.2016.

Da ljudi poput Josipa Manolića među Hrvatima nije bilo trebalo bi ih izmisliti. Da nije bio naklonjen hrvatskom nacionalnom pokretu, a pri tome još i mudar i stabilan mogao je nanijeti veliku štetu. Očito je da je čovjek bio i lukav i strrpljiv, a za razliku od generala čak i se može smatrati moralnijim glede odnosa s BIH. I zato bi poručio da MarioG iznese dokaze za svoje sulude ideje o zatvaranju Manolića, a Graničar s Drine bi trebao razlučiti što je pisati iz raznih rekla kazala i ostalih izvora, a što iz života. Kad proživiš devedesetu više se ne moraš nikome opravdavati.

VL
DU
Deleted user
08:48 08.11.2016.

Čovjek je mudar, prilagodljiv, stabilan i stpljiv. Zato je dugovječan. Možda je mnogima pomogao, mnogima odnemogao, mnogima je možda mogao i više pomoći, mnogima je možda trebao i manje pomagati, sve skupa primjer kako se opstaje ne životu i u teška turbulentna vremena! Mnogi bi likvidirali mnoge iz bivših sustava, a mnogi bi i danas likvidirali neke za koje im se čini da nisu "pravi"! Pitajmo se tko je taj pravednik koji će reći tko je "pravi"! Osim dragog Boga ja ga ne vidim!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.