Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE SMIJE MU SE PRIBLIŽAVATI

Udario mu nogom po vozilu pa prijetio smrću njemu i obitelji

Ilustracija
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
09.02.2021.
u 08:40

Sumnjiči ga se da je 3. veljače oko 19 sati u Šibeniku, zbog od ranije narušenih odnosa s oštećenikom, prišao vozilu u kojem je oštećenik bio da bi potom vozilo udario nogom.

Zabranu približavanja i kontaktiranja s oštećenikom izrečena je 49-godišnjaku koji je na Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku  ispitan zbog prijetnje. Sumnjiči ga se da je 3. veljače oko 19 sati u Šibeniku, zbog od ranije narušenih odnosa s oštećenikom, prišao vozilu u kojem je oštećenik bio da bi potom vozilo udario nogom.  

Kada je oštećenik izišao iz vozila, zaprijetio mu je smrću. Potom je,  kako ga se sumnjiči fizički nasrnuo na oštećenika i zaprijetio smrću njemu i njegovoj obitelji nakon čega se udaljio. 

Komentara 1

OB
Oblivion
10:12 09.02.2021.

Koliko god nam Ameri izgledaju retardirano, ali zakon te štiti i obavezuje da braniš sabe i obitelj. Tamo bi pozobao cijeli spremnik da ide nekome prijetiti smrću

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije