Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kod sela Smrtića

Udario Jeepom u prometni znak i betonski rub mosta pa poginuo

prometna, pješakinja
Maja Šantoši/Pixsell
15.11.2010.
u 11:44

Nesreća se dogodila kada je vozač zbog neprilagođene brzine desnim kotačima zahvatio travnati rub pored ceste

SLAVONSKI BROD - Na dionici županijske ceste Nova Gradiška - Slavonski Brod u selu Smrtiću, na novogradiškom području, u nedjelju oko 23.30 sati u prometnoj nesreći smrtno je stradao vozač Jeep Cherokeeija švicarskih oznaka S. S. (63) iz Gornjih Bogićevaca.

Nesreća se dogodila kada je vozač zbog neprilagođene brzine desnim kotačima zahvatio travnati rub pored ceste i prednjim dijelom vozila udario u prometni znak, a potom u betonski rub mosta preko odvodnoga kanala.

Zbog siline udara automobil je potom preletio preko kanala i zaustavio se na kosini na suprotnoj strani. Vozač je u vozilu bio sam, a od teških ozljeda koje je zadobio na mjestu je preminuo.

Komentara 1

OB
-obrisani-
12:43 15.11.2010.

Čime je udario? Jepom!? Ako ste vi normalni.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije